Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skvěle vypadá, dlouho vydrží a dobře se udržuje. Vinylovou podlahu Gerflor musí každý zbožňovat

PR článek

Nejžádanější vlastností každé podlahové krytiny je, aby dobře vypadala, měla dlouhou trvanlivost a dobře se udržovala. A přesně takové jsou jedinečné vinylové podlahy Gerflor, řady Texline, Home Comfort a HQR. Kompletní kolekci PVC a vinylových podlah nabízí Koberce K+K České Budějovice,

Určitě dáváte také přednost takovým materiálům, které jsou příjemné na dotek a nejsou náchylné vůči opotřebení při běžném provozu domácnosti. Řešením jsou vinylové podlahové krytiny. Je možné vybírat z velkého množství dekorů, v nichž nechybí například exotické dřeviny. Mají precizně propracované detaily struktury povrchu tak, že na první pohled nikdo nepozná, že nejde o skutečné dřevo. A předností je cena, která začíná už od 436 korun za metr čtvereční. 

Přesně to splňují PVC podlahové krytiny Gerflor, které jsou, jako jediné na trhu, vyrobeny patentovanou GFT technologií umožňující vyrovnat drobné nerovnosti podkladu, tudíž odpadá náklad v podobě úpravy podkladové vrstvy a zároveň ušetří čas.

PVC Gerflor Texline má unikátní vlastnosti

PVC Gerflor Texline je podlahová krytina se samovyrovnávací textilní podložkou, s tloušťkou 2,90 milimetrů a s nášlapnou vrstvou 0,30 milimetrů. Unikátní vlastnosti podlah Gerflor Texline jsou dány jejich konstrukcí. Vrchní nášlapná vrstva Pureclean s protiskluzovou úpravou má za úkol ochránit podlahovinu proti poškození. Textilní podložka podlahové krytiny Gerflor Texline umí eliminovat drobné nerovnosti podkladu, například u palubek vyhladí spoje šířky do 3tří milimetrů, u dlažby spáry do pěti milimetrů a hloubky jednoho milimetru. Pod touto dekorativní vrstvou je další mezivrstva ze skelných vláken. A právě spojení následující kompaktní vyrovnávací vrstvy a patentované textilní podložky je to, co tyto podlahoviny odlišuje od konkurence.

V kolekci PVC Texline je dvaatřicet dekorů v šířích dva, tři a čtyři metry. Vybírat lze z dekorů dřeva a moderních celoplošných betonových povrchů. PVC Gerflor Texline se hodí do všech bytových prostor. Nabídne velmi příjemný, teplý a měkký pocit i pro bosé nohy, díky textilní podložce tlumí zvuk a je navíc voděodolná z obou stran. Snadno se pokládá a to bez nutnosti lepení.


PVC Texline.

PVC Home Comfort zajistí maximální komfort a kvalitu

PVC Home Comfort má tloušťku čtyři milimetry, nášlapnou vrstvu 0,35 milimetru.

Pokud člověk vyžaduje u své podlahy za každých okolností maximální komfort a kvalitu, to znamená nejen v dekoru, ale i v redukci hluku, kročejového útlumu, dobré akumulaci tepla a samozřejmě i snadnou údržbu, tak určitě sáhne po PVC podlahové krytině Gerflor Home Comfort. Tato krytina má na rozdíl od základní řady Gerflor Texline zesílenou textilní podložku, která kromě jiného přináší nejlepší akustický komfort. Gerflor Home se snadno se pokládá, opět bez nutnosti lepení a velmi dobře se ošetřuje. 


Westwood Brown vintage.

Maximálně odolná podlaha Gerflor HQR

Podlahové krytiny Gerflor HQR s textilní podložkou byly navrženy tak, aby odolávaly v maximální míře opotřebení, a byly použitelné nejen v obytných, ale i v komerčních prostorách. Nášlapná vrstva této krytiny je silnější a navíc obsahuje speciální antibakteriální složku Sanosol, která poskytuje efektivní ochranu proti plísním a bakteriím. U této extra odolné podlahové krytiny si můžete vybírat mezi 16 detailně propracovanými dekory. Tloušťka krytiny je 3,10 a nášlapná vrstva 0,50 milimetru.

PVC Home Comfort i HQR by Gerflor nabízí patnáctiletou záruku

Svou kvalitu ocejchovala značka Gerflor u řad Home Comfort a HQR patnáctiletou zárukou, která se na českém trhnu jen tak nenajde. Ručí nejen za maximální komfort a kvalitu, ale také za snadnou pokládku bez nutnosti lepení.

Kompletní kolekci PVC a vinylových podlah nabízí prodejce Koberce K+K České Budějovice.

Štítky podlaha, krytina, vinyl, Koberce K+K České Budějovice, vinylová podlaha, podlahové krytiny, podložka, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skvěle vypadá, dlouho vydrží a dobře se udržuje. Vinylovou podlahu Gerflor musí každý zbožňovat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.