Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Narozeninová otvíračka ve Fitness 14 nabídne mnoho novinek a známé tváře

PR článek

K šestým narozeninám si Fitness 14 připravilo pro své klienty opravdu velké překvapení. Po náročné rekonstrukci a úpravách interiéru totiž otevře posilovnu rozšířenou o dvě stě padesát metrů. Na co všechno se můžete těšit?

V nové části posilovny jsme se zaměřili hlavně na funkční trénink, zvětšili jsme strečinkový kout a vytvořili zónu na fyzio. Nově přibydou dvě vzpěračské platformy na odhoz činek nebo sedmimetrová multifunkční konstrukce. Vybudovali jsme schody na výběh a výskoky a spoustu dalších prvků se zaměřením na crossfit. Jako jediné fitcentrum budeme mít speciální cardio stroj MATRIX X-drive, výborný na výbušnost a sílu,“ upřesňuje Daniel Fekl, sportovní manažer Fitness 14.

Slavnostní otevření nové posilovny proběhne ve středu 8. listopadu od 19 hodin. Pásku přestřihnou exkluzivní hosté, olympijský vítěz desetibojař Roman Šebrle a běžec Jakub Holuša (zlatý na ME v Praze 2015, držitel českého rekordu a vícemistr světa v běhu na 1500 metrů). O unikátní exhibici se postará skupina Street Hard Workers v nové části posilovny. 

Narozeninovým dárkem pro všechny návštěvníky bude po celý den vstup do sálů, posilovny i wellness zcela zdarma. Připravena je také speciální akce na členství. Více informací naleznete na facebookové události.

Štítky narozeniny, Fitness 14, oslava, novinky, posilovna, Roman Šebrle, Jakub Holuša, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narozeninová otvíračka ve Fitness 14 nabídne mnoho novinek a známé tváře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.