Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Žvýkačky s vlastním potiskem mohou být firemní promo i originální dárek k Vánocům

PR článek

Žvýkačky s vlastním potiskem – to je trend, který se stal vyhledávaný nejen u nás na Českobudějovicku. Mají je restaurace, reklamní agentury, zubaři, ale i zamilované páry či jednotlivci. Noste i vy po kapsách své vlastní žvýkačky. Jestli je použijete jako marketingový nástroj nebo originální dárek, je jen na vás.

Nudné reklamní propisky jsou už dávno pasé. Vlastní žvýkačky zaujmou nejen firemní partnery, ale i dodavatele či zákazníky. Pozornost upoutáte jak jedinečným obalem, tak chutí žvýkačky. Jsou totiž bez cukru, bez Aspartamu a jsou na zakázku vyráběny ve Švýcarsku.

A co vše můžete na obalu svých žvýkaček mít? Fantazii se meze nekladou. Firmy jistě využijí přední obal pro své logo a internetové stránky, svatebčané zase pro svá jména a datum svatby.  Na obal však můžete použít i libovolný obrázek či fotografii, text a samozřejmě si vybrat i barvu pozadí. Že nejste zrovna moc zruční grafici? Nemějte strach, grafický návrh je pro všechny zákazníky zdarma.

Jednotlivě balené žvýkačky s vlastním potiskem jsou dostupné již od balení dvou set kusů, které je vhodné především pro páry a jednotlivce. Parádu udělají nejen na narozeninové oslavě nebo svatbě, ale i pod vánočním stromečkem. Kdo by nechtěl své vlastní žvýkačky? 

Originální dárek pro šéfa, kolegy z práce či svou rodinu můžete objednat na webových stránkách.

Štítky žvýkačky, potisk, reklama, žvýkačka, Vánoce, okres České Budějovice, Švýcarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žvýkačky s vlastním potiskem mohou být firemní promo i originální dárek k Vánocům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.