Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Inovační maraton prověří kreativitu a psychickou odolnost studentů během 24hodinové soutěže

Třicet mladých účastníků stráví v rámci třetího ročníku ČEZ Inovačního maratonu 24 hodin nad řešením konkrétního zadání, které se týká energetických služeb a nových technologií. Do pondělí 30. října se mohou přihlásit studenti a čerství absolventi všech vysokých škol, bez ohledu na studijní obor. Na vítěze čeká zajímavá cena, vybraní účastníci mohou získat i pracovní uplatnění.

Nahlédnout do fungování společnosti v plném provozu, potkat spoustu zajímavých lidí, navázat cenné kontakty a zkusit si na vlastní kůži, jak může taková práce vypadat. To vše nabízí Inovační maraton Čez 2017, který proběhne 9. až 10. listopadu v pražské centrále.

Studenti budou vymýšlet inovace, s jakými se možná za pár let budeme běžně setkávat. Oblast Esco jde dopředu mílovými kroky, není to tedy žádné prázdné teoretizování. Inovační maraton navíc těmto akčním lidem otevírá dveře příležitosti k práci v naší společnosti,“ říká Petr Toman z útvaru strategie Skupiny Čez. 

I pro ty, kteří práci zatím nehledají, je Inovační maraton zajímavá zkušenost a dobrá reference do životopisu. Práce pod tlakem, v časovém presu, neznámém prostředí a navíc v týmu, jehož složení nemohou ovlivnit, prověří jejich schopnosti. Navíc se naučí řadu inovačních technik, které mohou využít i ve svém studiu,“ přiblížil projekt tiskový mluvčí Marek Sviták. 

Zájemci o účast v letošním ročníku Inovačního maratonu ČEZ se mohou do konce října přihlásit na insternetových stránkách kdejinde.cz.

Autoři

Štítky Inovační maraton, ČEZ, mladí, praxe, zaměstnání, maratonský běh, Petr Toman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Inovační maraton prověří kreativitu a psychickou odolnost studentů během 24hodinové soutěže  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.