Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Night Run a Avon běh uzavřou v Českých Budějovicích některé ulice, chodníky a stezky

Uzavírky a omezení provozu v ulicích Českých Budějovic si v sobotu 7. října vyžádá populární sportovní akce NN Night Run a Avon Běh.

Sportovní akce NN Night Run a Avon běh České Budějovice 2017 se uskuteční v sobotu 7. října a vyžádá si úplnou uzavírku náměstí Přemysla Otakara II. a ulic Radniční, Biskupská, Zátkovo nábřeží, F. A. Gerstnera, Sokolského ostrova i Stromovky.

Náměstí Přemysla Otakara II. bude uzavřené v době od 11:00 do 22:00 hodin. Parkování na náměstí nebude možné už od 8:00 hodin. Ulice Radniční bude uzavřena od 16:00 do 21:00 hodin a ve stejném čase také ulice F. A. Gerstnera v křižovatce s ulicí Zátkovo nábřeží směrem do centra (průjezd do ulice Zátkovo nábřeží bude zachován)

Výjezd nebude v sobotu umožněn z ulice Piaristická v době od 11:00 do 22:00 hodin, z  ulice Široká v úseku biskupství - ulice Biskupská v čase od 16:00 do 21:00 hodin; ze Zátkova nábřeží (u divadla) mezi 16:00 a 21:00 hodin.

Sportovoní akce uzavře v sobotu v době od 16:00 a 21:00 hodin také některé stezky na Zátkově nábřeží, na Střeleckém ostrově, na Sokolském ostrově, na Dlouhé louce a v parku Stromovka. Uzavřena bude i lávka přes silnici I/3 Na Dlouhé louce, Dlouhá lávka a lávka přes slepé rameno Malše.

Autoři | Foto night-run.cz

Štítky běh, uzavírka, ulice, náměstí, České Budějovice, Avon, Přemysl Otakar II., lávka, Stromovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Night Run a Avon běh uzavřou v Českých Budějovicích některé ulice, chodníky a stezky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.