Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ANO zve na Valda Band, historický autobus i do Busbaru. Babiš bude na náměstí i v Metropolu

PR článek

První říjnové páteční odpoledne nabídne návštěvníkům historického centra Českých Budějovic několik zajímavostí. V rámci předvolebního setkání Andreje Babiše a první osmičky kandidátů do voleb, na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, je připraven pestrý kulturní a zábavný program pro malé i velké.

Celá roadshow v pátek 6. října odstartuje ve 13 hodin vystoupením skupiny Valda Band. Programem odpoledne bude provázet zpěvák skupiny a zároveň „trojka“ na kandidátce ANO Adam Vojtěch. V rámci programu proběhne setkání předsedy hnutí ANO s obyvateli města tak, jak tomu bylo i v minulých týdnech, například ve Strakonicích, Jindřichově Hradci či Táboře. Po dobu trvání akce bude otevřen „Busbar“, kde se bude moci každý zdarma osvěžit sklenkou limonády, nealkoholického piva, nebo ochutnat hot dog.

Pro všechny, kteří rádi zavzpomínají na to, jak vypadala městská hromadná doprava v Českých Budějovicích před desítkami let, budou od 14:00 do 17:00 hodin připraveny speciální jízdy městem v historickém autobusu Škoda 706 RTO Mex. Začátek projížďky je vždy v celou hodinu s nástupem naproti budově radnice.

Ti, jenž se budou chtít blíže seznámit s Andrejem Babišem, jsou zváni do sálu Malé scény Domu kultury Metropol v Českých Budějovicích na večerní Talk show Andreje Babiše  s Karlem Peterkou.  Programem bude provázet Aleš Juchelka a všechny jistě potěší i známé melodie z oblíbené televize Šlágr. Začátek Talk show je v 18:00 hodin. Vstup je volný.

Štítky ANO, meeting, Busbar, Valda Band, Andrej Babiš, České Budějovice, ANO 2011, Dům kultury Metropol, Náměstí Přemysla Otakara II., Adam Vojtěch, Karel Peterka, Aleš Juchelka, Strakonice, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANO zve na Valda Band, historický autobus i do Busbaru. Babiš bude na náměstí i v Metropolu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.