Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Teplárna chystá na sobotu další Den otevřených dveří

Už v sobotu se znovu otevřou brány Teplárny České Budějovice pro širokou veřejnost. Na 16. září je připraven další Den otevřených dveří. Kromě skupinových prohlídek výrobních prostor teplárny čeká na návštěvníky i bohatý doprovodný program.

Do areálu se první zájemci dostanou už v 9 hodin ráno. Přijet mohou speciálním parním vlakem, který bude zdarma vypravován z budějckého hlavního nádraží, autem na parkoviště v areálu teplárny nebo pěšky či městskou hromadnou dopravou. 

Akcí bude už od dopoledne provázet moderátor Kamil Dráb, jehož dopoledne plné rocku zahájí celý doprovodný program. Chybět v něm nebudou ukázky bojových umění i hudební vystoupení kapel Rokeři a Trio Traktůrek. Děti se mohou těšit na výtvarný ateliér, lanovou dráhu, skákací hrad, balónky, soutěže o zajímavé odměny a další věci. 

První prohlídka výrobních prostor proběhne v 9:30, poslední je naplánována na 16:30. Svou účast na nich je možné rezervovat již teď, konkrétně na webových stránkách teplárny. Možnost zajistit si své místo však bude i přímo v areálu během Dne otevřených dveří.

Štítky den otevřených dveří, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teplárna chystá na sobotu další Den otevřených dveří  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.