Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihočeský krajský úřad hledá nového nájemce gastroprovozu v centru Českých Budějovic

PR článek

Dobrého jídla není nikdy dost a co teprve míst, kde dobře vaří. Pro všechny zájemce o podnikání v gastronomickém sektoru se právě naskýtá skvělá příležitost chopit se provozu jídelen, které nabídnou strávníkům chutnou a cenově rozumnou alternativu obědů k místním restauracím. A to přímo v centru Českých Budějovic.

Jihočeský kraj nabízí k pronájmu prostory určené k závodnímu stravování v centru Českých Budějovic, na adrese U Zimního stadionu 1952/2 a B. Němcové 49/3. Základna pro potenciální strávníky je zde široká, jídelní nabídku využívají kromě zaměstnanců krajského úřadu také zaměstnanci firem z blízkého okolí, důchodci nebo obyvatelé městského centra.

Podmínkou k účasti na výběrovém řízení je zájem o pronájem obou provozů, které budou využívány, a provozování kantýn. Všechny podmínky a informace potřebné k přihlášce je možné najít na úřední desce Krajského úřadu Jihočeského kraje na adrese www.kraj-jihocesky.cz, sekce „Krajský úřad“, rubrika „Úřední deska“, téma „Majetek…“, kde budou vyvěšeny po dobu minimálně třiceti dnů.

Štítky kraj, úřad, pronájem, gastroprovoz, České Budějovice, krajský úřad, Jihočeský kraj, Božena Němcová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeský krajský úřad hledá nového nájemce gastroprovozu v centru Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.