Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soul: Módní značka, která chrání přírodu

PR článek

Soul je nová módní značka založená z lásky k cestování, přírodě a sportu. Její tvůrci milují oceány, vítr, vlny, hory a nosí pohodlné oblečení z bambusové viskózy, které pro vás vyrábí i v České republice. Jde jim hlavně o to, aby se v oblečení každý cítil dobře a pohodlně. Zároveň chtějí přispět k ochraně naší planety. Veškeré designy vytváří autorské fotografie plné adrenalinu a zážitků z cest. Každá fotka má tak svou duši.

Vše začalo na indonéském ostrově Bali, kam cestovaly kamarádky Eva a Míša. Je to místo plné inspirace a nekonečných možností. Eva jako fotografka chtěla vymyslet práci pro své fotky a vznikl nápad vyrábět šaty a trička z kvalitních materiálů, na které by tiskla autorské fotografie. Ideálním materiálem pro jejich záměr byl bambus. Je to látka šetrná k přírodě a má antiseptické vlastnosti, navíc je skutečně příjemná.

První kolekce se jmenovala Soul of Bali a Eva ještě teď děkuje tomuto ostrovu za sílu k vytvoření nové značky oblečení. Kolekci tvořila společně s Michaelou Navarovou, která dělala střihy, samozřejmě se podílela střihově i na nové kolekci, ale nyní žije na Tenerife, tak se jejich cesty rozdělily.

Milují hory, oceány a chrání přírodu, mají rády adrenalin, čekají na vítr, sjíždí vlny a žijí okamžikem. Cílem pro ně není jen vytvářet oblečení, ale vytvořit komunitu lidí, která bude ohleduplná k přírodě, myslet na to, že se plasty nehází do oceánu a užije si život naplno v Soul oblečení. Cestování a sport, který je spjatý s přírodou, se promítají v kolekcích. Každý správný okamžik zaznamenávají na film a vznikají momentky, které mají duši. To je Soul.

Oblečení šijí z bambusové viskózy. Jedná se o rostlinu, která vyniká úžasnými vlastnostmi. Látka je vhodná pro lidi s citlivou či alergickou pokožkou a má skvělou schopnost, že v létě chladí a v zimě naopak hřeje. Ne nadarmo je to oblíbený materiál všech výrobců funkčního oblečení. Bambus je přírodně antiseptický, má výborné savé vlastnosti a pohlcuje pachy. Kouzlo bambusu je potřeba vyzkoušet na vlastní kůži, příjemný a hebký materiál vydrží dlouhé nošení.

Každá kolekce je limitována počtem, tím je garantována originalita. Vše je vyrobeno v Čechách a inspirováno přírodou. Letošní kolekce Soul 2018 s názvem Water – Air – Karma je nejenom na pláž a sport, ale i do města. Látka z bambusu je velice příjemná a pohodlná při jakékoliv činnosti. Změna je ve výrobě. Dovoz látek z Bali byl velmi složitý a nikdy nebylo jisté, jak bude látka ve skutečnosti vypadat. Veškeré materiály se proto vyrábí v České republice. Podařilo se navíc vyvinout úplně novou látku z bambusu s příměsí elastanu, která byla lazena několik měsíců k dokonalosti.

Oblečení je charakteristické zadním dílem, který je delší než přední, volnými zády a celá kolekce je vzájemně propojená a souvisí spolu. K dostání je na www.soulive.eu a na vybraných akcích.

Štítky móda, Soul, značka, bambus, příroda, Bali, oblečení, sport, Česko, materiál, módní značka, adrenalin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soul: Módní značka, která chrání přírodu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.