Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zlaté české ručičky, žádné „made in china“

PR článek

Pokud toužíte po luxusním kvalitním nábytku, jste na správním místě. Stačí vám levný, ale přesto kvalitní kousek do bytu? I s tímto požadavkem na stránkách firmy České výrobky a zboží pochodíte. Každý kousek v tomto obchodě navíc prošel zlatýma českýma ručičkama a to už se vyplatí ne?

 „Jsme poctivá česká firma zaměřená ryze na prodej produktů a výrobků vyráběných českými firmami a českými řemeslníky zde v České republice,“ stojí na titulní straně internetového obchodu České výrobky. Tato firma má kromě e-shopu také kamennou prodejnu v Českých Budějovicích, v ulici Jana Opletala. Nakoupíte tedy jak z pohodlí svého domova, tak i přímo na místě, kde si můžete zboží prohlédnout. Většinu produktů mají totiž skladem. Nenašli jste přesně parametry, které hledáte? Nevadí. I na tohle jsou v Českých výrobcích připraveni. Nábytek vám vyrobí podle vašich požadavků a dovezou v termínu, který si sami vyberete. „Snažíme se, aby zákazníci byli s naším servisem a vyřízením objednávky vždy maximálně spokojeni,“ slibuje firma.

Sortiment této české firmy se pyšní obrovskou škálou produktů pro byt, dům nebo zahradu. Naleznete zde ale i oddělení pro děti a sport. Z nábytkové řady vybavíte obývací pokoj, kuchyň nebo ložnici. Na zahradu pořídíte jak zahradní nábytek, tak i grily a mnoho dalšího. Děti určitě potěší plyšová postava Krtečka z nabídky hraček nebo dětské nádobí. Maminky mohou pro své ratolesti vybírat textil a oblečení. A aby toho nebylo málo, v sekci sportovního vybavení najdete pomůcky pro florball, míčové hry nebo turistiku.

Kromě široké nabídky produktů najdete na internetovém obchodě také sekci Rady a tipy, kde vám poradí, jak správně vybrat kuchyni, skříň či matraci, jak vyřešit nedostatek místa, nebo jaký stůl pořídit školákovi.

Foto pixabay.com

Štítky České výrobky, nábytek, hračky, vybavení domu, zahrada, česká firma, internetový obchod, Jan Opletal, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlaté české ručičky, žádné „made in china“  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.