Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Písecká nemocnice patří mezi nejstabilnější firmy v České republice

Právě dnes, ve středu bude písecké nemocnici předán certifikát Czech Stability Award. Certifikát dokládá, že toto významné jihočeské zdravotnické zařízení se řadí mezi nejstabilnější firmy v České republice, a to zejména v oblasti ekonomiky. Nemocnice Písek dosáhla v ratingovém hodnocení znovu stupně AAA – excelentní.

Písecká nemocnice se dynamicky snaží zvyšovat úroveň poskytovaných zdravotnických služeb ve stále modernějším a příjemnějším prostředí. Certifikát Czech Stability Award, jenž je výrazem nezávislého hodnocení nejen finanční důvěryhodnosti firmy, navazuje na držení personálního certifikátu České lékařské komory - Nemocnice 21. století. 

„Ocenění Nemocnice Písek formou certifikátu Czech Stability Award zvyšuje její důvěryhodnost a prestiž. Současně tak dostává silný nástroj pro komunikování svých úspěchů vůči partnerům, zaměstnancům a v neposlední řadě také pacientům. Podle ukazatelů vývoje grafu stability je zřejmé, že výsledné hodnocení této akciové společnosti není náhodné, ale potvrzuje její dlouhodobé úsilí,“ vysvětluje David Farský, country manager společnosti Bisnode, která ve spolupráci se sdružením Czech TOP 100 hodnocení vyhlašuje.

Personální práci ve zdravotnictví považují za jednu z nejdůležitějších

„Ocenění si velmi vážíme, protože je výrazem komplexního snažení a zodpovědné práce všech lidí v nemocnici. Investujeme dlouhodobě značné prostředky do modernizace prostředí nemocnice i přístrojového vybavení, zodpovědně pracujeme na co nejlepší mzdové politice. Mzdový nárůst tarifních mezd o deset procent v letošním roce, a to u všech zaměstnanců bez ohledu na pracovní kategorii, je toho důkazem," řekl předseda představenstva Nemocnice Písek Jiří Holan. 

Certifikát považuji za významný zejména pro vědomí zaměstnanců, že pracují v ekonomicky stabilní firmě. Situace má přesah i do kreditu nemocnice jako zodpovědného a zajímavého zaměstnavatele. Personální práci považuji v dnešním zdravotnictví za jednu z nejdůležitějších. Sekundární pozitivní vliv přítomnosti takto hodnocené instituce v regionu se v dobrém dotýká samotných Písečáků a jejích pacientů. Nemocnice je tudíž kvalitní značkou pro svého vlastníka, Jihočeský kraj,“ dodal Holan.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky certifikát, nemocnice, stabilita, služby, Česko, Nemocnice Písek, Česká lékařská komora, Bisnode

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Písecká nemocnice patří mezi nejstabilnější firmy v České republice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.