Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Alfa Romeo Stelvio znamená vstupenku do řidičského nebe. Přesvědčte se v Auto Future

PR článek

Stelvio je bájný alpský průsmyk, jedno z těch míst, kde zažijete řidičskou nirvánu. Pojmenování nové Alfy Romeo pro vůbec první SUV ve 106 let dlouhé historii této ikonické značky je tedy velmi odvážné. Stelvio znamená vstupenku do řidičského nebe a první SUV Alfy je právě takové. Přijďte na Dny otevřených dveří do Auto Future v Českých Budějovicích a nenechte si ujít testovací jízdu s novým modelem Alfa Romeo Stelvio i speciální cenové zvýhodnění na vozy Giulia a Giulietta.

Na vývoji tohoto vozu se podíleli i konstruktéři věhlasných sportovních značek Ferrari a Maserati, se kterými je Alfa Romeo odjakživa spjatá. Designéři z přístrojové desky vyklidili většinu ovladačů, prim tu kromě nádherného volantu hraje 8,8 palcový displej. Doširoka rozkročené nápravy s vycizelovanou geometrií zajišťuji skvělou přilnavost a brilantní jízdní vlastnosti.

Nejparádnější disciplínou Alfy Romeo byl vždycky jízdní projev. Adaptivní podvozek, který je ve standardní výbavě, skvěle tlumí. Ani na největších dvacetipalcových ráfcích (základní mají osmnáct palců) posádka netrpí nekomfortem.

Objem zavazadlového prostoru je 525l – dostatek prostoru pro celou rodinu.

Stelvio ukrývá pod kapotou motory z loňské novinky Giulia, lídra mezi sportovními sedany a kombinuje tak přepravní kapacitu a všestrannost SUV s výkonem.

Alfa Romeo Stelvio First Edition je k dispozici s exkluzivním zážehovým přeplňovaným motorem 2.0T o výkonu 280 k, který je spojen s 8stupňovou automatickou převodovkou ZF a pohonem všech kol Q4.

Nyní se připravuje nejvýkonnější verze 2,9 V6 biturbo s motorem Ferrari a výkonem 510 koní. Tento vůz dokáže zrychlit z 0 na 100km/h za neuvěřitelných 3,9 vteřin!

Ve sportovním módu zvládne přeřazení za 150 milisekund.

Nepřekonatelný výkon, potěšení z jízdy a zážitek plný emocí…to je nová, Alfa Romeo Stelvio – první SUV, které si ihned zamilujete!

Přijďte na Dny otevřených dveří ve dnech 15.- 20. května a nenechte si ujít testovací jízdu s novým modelem Alfa Romeo Stelvio a speciální cenové zvýhodnění na vozy Giulia a Giulietta.

Všichni hovoří o radosti z jízdy, my vám jí však zaručujeme - Auto Future, Okružní 595, České Budějovice jediný dealer v jižních Čechách.

Štítky Alfa Romeo Stelvio, AUTO FUTURE, SUV, Alfa Romeo, České Budějovice, vstupenka, Ferrari, Maserati

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alfa Romeo Stelvio znamená vstupenku do řidičského nebe. Přesvědčte se v Auto Future  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.