Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PSÍ OKÉNKO: Štěkající nalezenci čekají na páníčky v českobudějovickém útulku

Velikonoční pondělí strávila v českobudějovickém psím útulku hned trojice pejsků. Všichni tři pejsci byli nalezeni přibližně před dvěma týdny a stále se ještě nedočkali zájmu ze strany jejich páníčků. Doufejme tedy, že jejich pobyt v útulku už nebude trvat dlouho, a že si pejsků jejich páníčci brzy všimnou a odvezou si je domů. Ne že by se jim v útulku nelíbilo, ale i v tomto případě zkrátka platí: Doma je doma.

Pokud mezi zmiňovanými psy poznáte svého miláčka nebo třeba pejska vašich sousedů, neváhejte s kontaktováním psího útulku. A to na telefonních číslech: 721 351 227, 387 772 158 nebo osobně na adrese: Na Zlaté stoce 3, České Budějovice 370 05. Kontaktovat útulek můžete také prostřednictvím Facebooku Psí útulek České Budějovice.

První nalezenec

Toto psí štěně bylo 31. března nalezeno na Dobrovodské ulici v Suchém Vrbném v Českých Budějovicích, ale viděno bylo i na nedaleké Dobré Vodě. Jedná se o zhruba ročního křížence černého zbarvení s hnědýma nohama a s výraznou bílou skvrnou mezi předními tlapkami. Pes byl nalezen bez jakéhokoliv označení nebo obojku. Zatím se v útulku projevuje velice aktivně a sebevědomě. Ještě aby tomu bylo jinak, když je to statný chlapák s hravou duší štěněte.

Druhý nalezenec

Druhým nalezencem, který strávila velikonoční svátky v útulku, je dvouletá fenka, která byla nalezena na první aprílový den v českobudějovické Kubatově ulici. Jedná se o křížence s černým hřbetem a naopak světle zabarveným bříškem. Fenka je spíše drobnějšího vzrůstu a má hrubou srst. Její interakce s ostatními psy probíhá v útulku bez sebemenších problémů především díky její klidné a přátelské povaze.

Třetí nalezenec

I tento psí klučina byl nalezen 1. dubna v Kubatově ulici. V tomto případě však jde o staršího psa černého zbarvení s hnědýma nohama. Je středního až vyššího vzrůstu a zatím se projevuje jako obrovský pohodář. Jistě toho v životě už spoustu zažil, a tak by si jistě zasloužil, aby se k němu jeho páníček přihlásil a odvedl si ho domů.

Autoři

Štítky pes, Velikonoční pondělí, České Budějovice, Facebook, Dobrá voda, a.s., Zlatá stoka, Suché Vrbné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PSÍ OKÉNKO: Štěkající nalezenci čekají na páníčky v českobudějovickém útulku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.