Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Citroën C3 je svěží, odvážný a moderní. V City Car vám ho rádi blíže představí

PR článek

Upoutá odvážným designem a charakterem, jeho kabina má působit jako pokračování domova, kde se člověk cítí dobře, umožňuje osobní úpravy na míru, díky kterým mohou uživatelé plně vyjádřit svou osobnost a styl... Nový Citroën C3 je charakteristický bohatou barevností, převrací zažité principy a vnáší do nich svěžest a optimismus. Zajít si pro něj můžete do prodejny City Car, která se nachází na adrese Rudolfovská 42 v Českých Budějovicích.

„Nová C3, která v sobě nese všechny typické rysy vozů Citroën, představuje velké plus, které značce dává nový impuls. Fantastický restart pro náš bestseller, který tvoří téměř pětinu vozů prodaných v Evropě. Její silná osobnost a komfort dokážou přilákat nové zákazníky, kteří hledají charakter a modernost, výsledkem bude oživení image značky,“ uvedla generální ředitelka společnosti Citroën Linda Jackson.

„Nová C3 přináší díky svému jedinečnému tvaru, osobním úpravám na míru a službám mobilního připojení svěžest, odvahu a modernost. Je ztělesněním probíhající produktové ofenzívy značky Citroën,“  řekl Xavier Peugeot  – produktový ředitel značky Citroën.

Majitelům auta jistě dělá radost kamera ConnectedCAM Citroën, technologická novinka z dílny Citroënu. Nabízí široký úhel záběru, full HD rozlišení, 2 miliony pixelů a tak dále.

„Řidič může jedním kliknutím vyfotit, co vidí, a sdílet tento záběr bezpečně na sociálních sítích. Díky této kameře si řidič může uložit do paměti úžasné krajiny, západy slunce atd. Podobně si může dlouhým stisknutím zaznamenat až 20 vteřin trvající záběr a po zastavení ho sdílet. Šíření je přímo přístupné prostřednictvím bezplatné aplikace ConnectedCAM Citroën, která umožňuje najít a sdílet fotografie a videa,“ zmiňuje City Car na svých webových stránkách.

Ty naleznete na adrese www.citroen.citycar.cz, kde se nachází plno informací k C3, ale i k ostatním nabízeným vozům.

Štítky Citroën C3, Citroën, České Budějovice, styl, Linda Jackson, Evropa, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Citroën C3 je svěží, odvážný a moderní. V City Car vám ho rádi blíže představí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.