Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

POČASÍ S ALEŠEM: Víkend přinese většinou polojasnou oblohu. Rtuť teploměru se přes desítku nedostane

Počasí v sobotu na jihu Čech ovlivní tlaková výše, která postupuje přes střední Evropu k severovýchodu. Mezi tlakovou výší nad Baltským mořem a tlakovou níží nad Balkánem k nám bude pak proudit chladný vzduch od severovýchodu. Rtuť teploměru sice víkendu atakovat desítku nehodlá, ale volné dny by se mohly obejít bez dešťových nebo vy vyšších polohách ještě sněhových srážek.

V sobotu bude polojasno až oblačno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 6 až 9 stupni Celsia, na horách v 1000 metrech bude kolem 3 stupňů Celsia. Vát bude slabý severní vítr o rychlosti 1 až 4 metry za sekundu.

Víkendová noc bude polojasná až oblačná. Rtuť teploměru se bude pohybovat mezi 0 až -3 stupni Celsia. Vát bude slabý proměnlivý vítr do 3 metrů za sekundu.

V neděli bude opět polojasno, přechodně až oblačno. Přes den naměříme 6 až 9stunů Celsia, na horách v 1000 metrech kolem 3 stupňů Celsia. Vát bude slabý východní až severovýchodní vítr o rychlosti 1 až 4 metrů za sekundu.

Rozptylové podmínky budou po oba dny dobré.

Štítky teploměr, stupeň Celsia, Česko, Baltské moře, Balkán, střední Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POČASÍ S ALEŠEM: Víkend přinese většinou polojasnou oblohu. Rtuť teploměru se přes desítku nedostane  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.