Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

České Budějovice objektivem Milana Bindera a perem Martina Maršíka: Po 20 letech zmizí ohrada, na kterou jsme si nezvykli

V jednom z předchozích dílů jsme se zaměřili na billboardy. Tehdy jsme napočítali 129 reklamních ploch při průjezdu městem od severu k jihu. Centrum našeho města je velkých reklamních ploch, s několika výjimkami, téměř ušetřeno.

Jednou z nich je nevzhledná ohrada u krajského soudu na rohu Zátkova nábřeží a ulice F. A. Gerstnera. Dvacet let tam stála, oblepená reklamami. Původně měla sloužit pouze jako sklad materiálu při rekonstrukci krajského soudu.

Rekonstrukce skončila a ohrada žila svým životem dál. Stav vyhovoval krajskému soudu i vedení věznice – skladovací prostory nebo parkoviště se vždy hodí. Letos nastala změna a dle vyjádření vedení města, ohrada zmizí do konce roku.

Za nás občany, milá radnice, palec nahoru.

Autoři | Foto Milan Binder

Štítky České Budějovice, Milan Binder

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

České Budějovice objektivem Milana Bindera a perem Martina Maršíka: Po 20 letech zmizí ohrada, na kterou jsme si nezvykli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.