Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budějovická radnice byla oceněna za kvalitní služby. Je nejlepší v kraji

Na prvním ročníku předávání ocenění Přívětivý úřad uspěla českobudějovická radnice. V Jihočeském kraji vyhrála a už myslí na umístění i v republice. Druhý skončil Tábor, třetí Český Krumlov.

Cílem programu je mapovat a hodnotit kvalitu a přívětivost služeb nabízených městskými úřady obcí s rozšířenou působností. Ve Vzdělávacím středisku Institutu pro veřejnou správu Praha v Benešově předala náměstkyně ministra vnitra pro řízení sekce veřejné správy Jana Vildumetzová celkem 45 ocenění,“ uvedla mluvčí českokrumlovské radnice Petra Nestávalová.

Za vítězství poděkoval primátor Českých Budějovic Jiří Svoboda všem pracovníkům. „Současně věřím, že v příštím roce úspěšně naší pozici v kraji obhájíme, případně zaútočíme na absolutní vítězství v republikovém měřítku,“ uvedl primátor na adresu pracovníků.

Městský úřad v Českém Krumlově se v rámci Jihočeského kraje umístil na třetí příčce hned za prvními Českými Budějovicemi a druhým Táborem. „Ocenění v soutěži Přívětivý úřad si nesmírně vážím a považuji je za motivaci k dalším změnám při jednání s občany a podnikateli. Jsem rád, že se spolu s kolegyněmi a kolegy na městském úřadu ubíráme správnou cestou. Třetí místo v kraji považuji za impulz k ještě většímu úsilí spravovat instituci,“ uvedl tajemník městského úřadu v Českém Krumlově Radim Rouče.

V republice vyhrál liberecký úřad před městskou částí Praha 18 a Žďárem nad Sázavou.

Štítky radnice, Český Krumlov, Jihočeský kraj, obecní úřad, Praha, České Budějovice, Jana Mračková Vildumetzová, Jiří Svoboda, Benešov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějovická radnice byla oceněna za kvalitní služby. Je nejlepší v kraji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.