Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Letní plovárna je v provozu, zlevnila vstupné

Od minulé soboty je v provozu budějcká letní plovárna. Návštěvníci k dispozici nová lehátka, outdoorový stůl pro stolní tenis a mohou si zapůjčit slunečník s podstavcem. Navíc se snížilo vstupné.

Cena každého druhu vstupného klesla o deset korun. Dospělí nově zaplatí za celý den jen 80 korun, děti a senioři rovnou polovinu. Nadále funguje i tříhodinové vstupné, vrácenky pro možnou pozdější návštěvu tentýž den a účtování abonentům po minutách.

„V červnu je otevírací doba přizpůsobena potřebám sportovních klubů, proto si veřejnost může přijít zaplavat od pondělí do pátku od 10 do 18 hodin. Po této hodině je provoz v omezeném režimu. O víkendech je plovárna k dispozici od 10 do 20 hodin. V červenci a v srpnu bude provozní doba od 9:30 do 20 hodin,“ říká ředitel Sportovních zařízení města České Budějovice Tomáš Novák s tím, že bazény jsou nahřívány průběžně.

Podle něj bude plovárna držet teplotu vody na minimu. V praxi by to mělo znamenat 24 až 25 stupňů u velkého bazénu a více než 25 stupňů u dětského bazénu. „V teplých letních měsících budou teploty v bazénech určitě vyšší, ale jakmile se celkově ochladí nebo přijde období chladných nocí, nelze garantovat teploty vyšší, protože technologie vyhřívání letní plovárny je kapacitně omezená,“ dodává Novák.

Foto Jan Luxík

Štítky koupaliště, bazén, Tomáš Novák, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní plovárna je v provozu, zlevnila vstupné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.