Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTOGALERIE: Pohádkově zasněžené České Budějovice

„To nedopadne hezky. Vylezl jsem z baráku, udělal první krok a s batohem plným objektivu slétl k zemi,“ hlásil dnes dopoledne náš fotograf Dominik Svoboda, který razil do centra nafotit zasněžené Budějce. Nakonec to dobře dopadlo, o čemž se můžete přesvědčit ve fotogalerii níže.

Sníh dnes v krajském městě potěšil hlavně děti, které konečně vytáhly boby a sáňky a vyšplhaly se na nejbližší kopečky či alespoň svahy. „Před týdnem jsem malého vytáhla na boby, našli jsme si malinké místečko, na kterém byl alespoň poprašek. Bylo mi ho trošku líto, když jsem viděla, jak dovádí víceméně na trávě. Ale dnes… dnes je to jiná,“ usmála se jedna z maminek.

Někteří lidé si nenechali ujít pohádkovou atmosféru zasněženého města a vyrazili hned ráno na procházku. Občas byla cesta ztížená, takže bylo třeba si dávat pozor. „Dobrodružství to bylo na lávce nad kolejemi, trošku jsem se o sebe bál, ale zvládl jsem to,“ zmínil jeden z chodců.

Mnozí Budějčáci sněhovou nadílku využili i k výletu a samozřejmě také k lyžování. Ostatně lyžařské areály hlásí skvělé podmínky. A co vy, kam jste dneska vyrazili?

Zasněžené České Budějovice

Neděle, 17. ledna 2016, 14:04

Zasněžené České Budějovice
Zasněžené České Budějovice

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOGALERIE: Pohádkově zasněžené České Budějovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.