Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rok 2016: Přizná Ronaldo vztah s mužem? Navštíví Zeman Severní Koreu? Vsaďte se (si)!

Vánoční shon pomalu odeznívá, je tu nový rok. Nastává čas bilancování a prognózování. Pokud jste dobrými prognostiky, můžete si výhled do roku 2016 okořenit sázkami na zajímavé události nejen sportovního charakteru. Tak schválně… Sejde se v roce 2016 prezident Zeman s Barackem Obamou v USA? Nebo spíše navštíví Severní Koreu? Bude prezident Putin reprezentovat Rusko jako sportovec na olympiádě v brazilském Riu? Přizná fotbalista Cristiano Ronaldo, že je homosexuál? Na to vše si můžete vsadit!

Ve sportu platí, že sázkové kurzy nastavené profesionálními bookmakery prozradí mnohé o pravděpodobnosti očekávané situace. Čím vyšší sázkový kurz, tím menší pravděpodobnost události, tudíž i vyšší riziko sázky a vyšší potenciální odměna, když se situace skutečně naplní.

U některých sázek „Stane se v roce 2016?“ je předpokládaný stav poměrně zřejmý - například na to, že se Karel Gott stane absolutním Českým slavíkem 2016, byl vypsán nízký kurz 1,1:1 (za vsazenou stokorunu potenciálně získáte 110 korun). Pro srovnání - kurz na to, že se všemi proklínaný Aleš Hušák stane znovu členem top managementu společnosti Sazka, a.s., je vypsán na úrovni 30:1 (za vsazenou stokorunu potenciálně získáte 3000 korun).

Zajímavé jsou i sázky z oblasti politiky. Myslíte si, že budou v roce 2016 v České republice předčasné parlamentní volby? Vsadit si můžete s kurzem 4,3:1. Na možnost NE je vypsán kurz 1,15:1. Další zajímavost: Přijede do České republiky papež František? Možnosti ano odpovídá pravděpodobnostní kurz 1,7:1. Bookmakeři si pěkně „pohráli“ s osobou prezidenta Miloše Zemana. Pravděpodobnost, že Zeman pojede do USA a setká se tam s Barackem Obamou, vyčíslili vysokým kurzem 15:1. Na druhou stranu pravděpodobnost toho, že Miloš Zeman navštíví Severní Koreu, nacenili „aprílovým“ kurzem 1,3:1! Je to snad tutovka příštího roku? 

Sázky jsou doménou sportu. Tak sem s ním... Jedním z vrcholů roku 2016 bude letní olympiáda v brazilském Rio de Janeiru. Věříte snad tomu, že ruský prezident Vladimir Putin nastoupí za Rusko v oficiální sportovní disciplíně? Kurz 5:1 je vaše cesta k bohatství. Další perlička: Fotbalista Cristiano Ronaldo se v poslední době dostává na stránky bulváru především kvůli spekulacím o jeho sexuální orientaci. Přizná se v příštím roce k milostnému vztahu s mužem? Bookmakeři pravděpodobnost vidí optikou kurzu 4:1. V letošním roce se hodně psalo i o kapitálovém vstupu čínské skupiny CEFC do fotbalového klubu Slavia Praha. Projeví se to i na soupisce týmu? S kurzem 2:1 si můžete vsadit na to, že v roce 2016 v tuzemské první fotbalové lize za sešívané nastoupí v základní sestavě fotbalista čínské národnosti. A přisadit můžete i další položku, a sice že Daniel Křetínský prodá celou fotbalovou Spartu (kurz 10:1).

U prodejů společností ještě zůstaňme. S bookmakery se můžete vsadit třeba o to, zda v příštím roce Volkswagen prodá svůj majetkový podíl ve ŠKODA AUTO a.s. (kurz 10:1), zda ruský Gazprom koupí Komárkovu společnost MND Group (kurz 7:1), nebo zda již zmiňovaná čínská společnost CEFC koupí majoritní podíl ve státem ovládaném pivovaru Budějovický Budvar n.p. (pozor na děsivě nízký kurz 1,5:1).

Skončit můžeme tam, kde Britové obvykle začínají - u počasí. Pravděpodobnost, že v České republice v příštím roce padne historický teplotní rekord +40,4 stupňů Celsia (Dobřichovice 20. 8. 2012), vidí bookmakeři poměrně reálně v kurzu 1,15:1. Na opačné straně škály drží rekord mrazivých -42,2 stupňů Celsia jihočeské Litvínovice již přes osmdesát let (11. 2. 1929) a tento rekord se dle bookmakerů letos asi neotřese (kurz 5:1).

Autoři

Štítky Miloš Zeman, Cristiano Ronaldo, Severní Korea, Barack Obama, Vladimir Vladimirovič Putin, fotbalista, USA, Rusko, Rio de Janeiro, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rok 2016: Přizná Ronaldo vztah s mužem? Navštíví Zeman Severní Koreu? Vsaďte se (si)!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.