Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Nový rok se chystá tradiční výstup na Stezku korunami stromů

Již počtvrté lze zdolat Stezku korunami stromů Lipno i na Nový rok. „Jako každý rok i nyní jsme pro návštěvníky připravili malé občerstvení, děti bude bavit kejklíř Slávek a zapomenout se nesmí ani na pamětní list,“ říká jeden z organizátorů Filip Pekárek. Stezka korunami stromů je otevřena během zimního období od 10 do 16 hodin, včetně Nového roku.

Novoroční výstupy jsou v Česku tradiční záležitost. Tisíce lidí zdolávají vrcholy, aby udělaly něco pro své tělo a zároveň osvěžily mysl. Na Stezku korunami stromů jezdí rok od roku více návštěvníků. „Často to jsou celé rodiny, které se k nám pravidelně vrací. Prostě to tu lidé mají rádi a chtějí si užít zimní atmosféru a zároveň neopakovatelný výhled,“ říká Filip Pekárek. Koncem roku má dostat počasí již zimní ráz a lze předpokládat, že na Lipně bude mrznout. „Na Stezce budeme podávat nealkoholický punč pro zahřátí,“ láká poslední nerozhodnuté na Lipno Pekárek.

Tip: Novoroční výstup na Stezku korunami stromů je ideální aktivita po silvestrovských oslavách. Již tradiční akce se bude konat počtvrté. Všichni účastníci získají pamětní list a zároveň dobrý pocit, že udělali něco pro svou kondici.  A pokud se chcete šetřit, můžete jet takzvaným stezkabusem (s Lipno.card zdarma).  Stezka korunami stromů Lipno je otevřena každý den - v zimním období od 10 do 16 hodin.

Tisková zpráva

Štítky koruna stromu, nový rok, Vodní nádrž Lipno, Česko, silvestr, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Nový rok se chystá tradiční výstup na Stezku korunami stromů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.