Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Předvánoční setkání v Auticentru: Děti si dají cukroví a rozbalí si dárečky

Dárečky pod stromečkem budou čekat na děti také v Auticentru České Budějovice. Jak zde dny kolem Vánoc probíhají? Je možné uspořádat třeba besídku pro rodiče?

„Vzhledem k tomu, že většina dětí s autismem má problémy s větším množstvím lidí pohromadě a s hlukem s tím spojeným, není v našich silách takovou besídku s dětmi nacvičit,“ uvádí organizační pracovnice Ludmila Gebeltová. Dodává však, že se uskuteční vánoční setkání.

„Každý rok k nám zavítají děti a rodiče ze ZŠ, MŠ a PRŠ Trhové Sviny - z pobočky školy v Dlouhé ulici v Českých Budějovicích. Řada z těchto dětí k nám pravidelně dochází na různé aktivity. Stráví v Auticentru příjemné dopoledne, kdy si děti hrají a rodiče mají možnost posedět, popovídat si, dají si kávu a cukroví a děti si pak u stromečku rozbalí dárečky. Letos se setkání uskuteční 18. prosince. Stejné setkání pak připravujeme pro naše děti a rodiče, ale i lektory a dobrovolníky, kteří s námi v průběhu roku spolupracují. Letos proběhne v neděli 20. prosince od 15 hodin,“ řekla Ludmila Gebeltová.

Auticentrum bude v omezeném prázdninovém režimu fungovat i o vánočních prázdninách.

Štítky České Budějovice, Vánoce, Trhové Sviny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předvánoční setkání v Auticentru: Děti si dají cukroví a rozbalí si dárečky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.