Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Radek Motys zavelel k útoku a Jihostroj vede 3:0 na zápasy.

Už jen jeden zápas dělí náš tým od mistrovského titulu. Dnes totiž v Ostravě zvítězil Jihostroj 1:3 na sety a zítra může začít slavit. A že cesta z Ostravy je sakra dlouhá...a jak se vše vlastně událo?

Podle očekávání byl první set až do koncovky vyrovnaný s tím, že Ostrava si dlouho udržovala jednobodový náskok. Velmi důležité bylo, že Jihostroj v koncovce bodové skóre obrátil ve svůj prospěch, ovšem to samé se podařilo domácím. Ti měli i setbol za stavu 24:23, ten ale naštěstí neproměnili. To se naopak povedlo Jihostroji, který první set vyhrál 24:26.

Tento okamžik ovlivnil i začátek druhého setu, kdy v polovině setu vedli hosté až o 7 bodů a i když domácí především díky dobrému servisu snížili, přesto Jihostroj vyhrál 20:25.

Do třetího setu vstoupili domácí daleko soustředěněji a vedli dokonce až o 6 bodů, ovšem hostům se podařilo skóre v polovině setu srovnat. Protože  však v koncovce hosté nepřihráli výborný servis Michaloviče a neubránili ani jeho útoky, brali třetí set domácí v poměru 25:19.

Čtvrtý set připomínal průběhem ten první, alespoń co se týká vyrovnanosti. Ovšem pouze do stavu 16:17. Od tohoto momentu Jihostroj Ostravě bodově odskočil a zkušeně si dokráčel pro vítězství v zápasu. Čtvrtý set skončil 19:25.

Velmi dobře zahrál Radek Motys a jestli se jemu i celému týmu bude zítra dařit stejně jako dnes, nepřesune se série v pondělí zpět do Budějc, ale my to určitě hráčům odpustíme.

Sobotní zápas můžete sledovat na ČT 4 od 15.45 hod

Autor: Hawky

 

Štítky Jihostroj, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Radek Motys zavelel k útoku a Jihostroj vede 3:0 na zápasy.  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.