Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při srážce čtyř aut na Českobudějovicku zemřel jeden řidič, čtyři lidé se zranili

Při pondělní srážce čtyř aut u Kamenného Újezdu na Českobudějovicku zemřel jeden řidič, čtyři lidé se zranili. Policejní mluvčí Regina Tupá řekla, že policie silnici uzavřela a odklání dopravu.

 

Nehoda se stala ve tři čtvrtě na dvanáct dopoledne na silnici první třídy z Českých Budějovic do Českého Krumlova. "Řidič Peugeotu 206 ze zatím neznámých příčin vyjel při cestě z Budějovic na Kamenný Újezd na rovném, přehledném úseku do protisměru a srazil se s protijedoucí felicií. Tu náraz odhodil také do protisměru, kde se srazila s dalším peugeotem a poté i s fiatem," řekla Tupá.

Při nehodě zemřel na místě řidič Peugeotu 206, který pravděpodobně nehodu zapříčinil. "Dva muži, cizinci, se těžce zranili ve fiatu. Lehká zranění utrpěli řidič a spolujezdkyně ve felicii. Na místě zasahují policisté, záchranka i hasiči," dodala Tupá.

Policie silnici po nehodě zcela uzavřela. "Policie odklání dopravu po okolních komunikacích, vyzýváme řidiče, aby se úseku vyhnuli a použili starou komunikaci přes Včelnou a Boršov nad Vltavou," doplnila Tupá.

Okolnosti nehody policie zjišťuje, uzavírka potrvá minimálně do čtrnácté hodiny.

Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky okres České Budějovice, silnice, policie, Kamenný Újezd, havárie, České Budějovice, Peugeot 206, Škoda Felicia, Peugeot, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce čtyř aut na Českobudějovicku zemřel jeden řidič, čtyři lidé se zranili  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.