Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Primátora Thomu nahrával jemu blízký člověk, tvrdí čtenář

Do redakce Budějcké Drbny dorazil v dnešním dopoledni poměrně zajímavý e-mail. Čtenář v něm tvrdí, že v tuto chvíli známá ´Thomova´ nahrávka nebyla pořízena zástupci médií ani neunikla od Policie České republiky. Naopak uvádí, že byla nahrána na obyčejný diktafon údajně blízkou osobou primátora Juraje Thomy.

Spolu s elektronickou zprávou dorazila i původní nahrávka. E-mail od čtenáře publikujeme v plném znění proto, abyste si mohli udělat obrázek sami.

Text zprávy:

Vážení,

s velkým pobavením jsem si v novinách přečetl zoufalé obranné fantasmagorie Juraje Thomy, kdo všechno ho odposlouchával. Jsou to neuvěřitelné bláboly. Nahrávku pořídil jemu blízký člověk, od kterého by to rozhodně nečekal, a to úplně jednoduše na diktafon.

Juraji, dobře se rozhlédni a zameť si před vlastním prahem, ne každý tě v HOPB miluje. Nahrávku vám tady teď všem dávám k dispozici, tak jak jsem ji od dotyčného získal. Dávám ji k dispozici i orgánům, aby věděli co vlastně „prodávají“.
 

ČTĚTE TAKÉ

Štítky Juraj Thoma, Policie České republiky, Drbna.cz, Občané pro Budějovice, primátor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Primátora Thomu nahrával jemu blízký člověk, tvrdí čtenář  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.