Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Předvolební speciál Martina Veselovského tentokrát z Budějc

Český rozhlas 1 - Radiožurnál ve spolupráci s regionálními studii vysílá předvolební debaty. Dnes, v úterý 4. září, má na programu přímý přenos z veřejné debaty v Českých Budějovicích. Moderátorem je již tradičně Martin Veselovský.

Prováděli politici a podnikatelé machinace při rozdělování evropských dotací z regionálního operačního programu na jihozápadě?

Na tato a další související témata bude hledat odpověď Martin Veselovský se svými hosty v Předvolebním Speciálu Martina Veselovského.

V předvolební debatě dostanou prostor lídři kandidátek, kteří mají podle výzkumu firmy Faktum Invenio alespoň 90 procentní pravděpodobnost, že budou mít své zástupce v příštím krajském zastupitelstvu.

Moderátor Martin Veselovský bude na téma evropských dotací diskutovat s Jiřím Zimolou (ČSSD), Tomášem Jirsou (ODS), Petrem Braným (KSČM) Zdeňkem Bezecným (TOP 09 a Starostové pro Jihočeský kraj) a Lubošem Průšou (JIHOČEŠI 2012).

Debata se bude konat 4. září od 17 hodin ve Studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice v ulici U Tří lvů 1.

Přímý přenos začíná v 17.05 hodin na frekvencích Radiožurnálu a Českého rozhlasu České Budějovice. Online videopřenos bude dostupný na internetové adrese zpravy.rozhlas.cz.

Přijďte i vy živě diskutovat s regionálními politiky!

Napsal Miroslav Tichák, manažer marketingu, Český rozhlas České Budějovice

Štítky Martin Veselovský, moderátor, Český rozhlas 1 Radiožurnál, České Budějovice, Český rozhlas, Jiří Zimola, Tomáš Jirsa, ČSSD, Petr Braný, Zdeněk Bezecný, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předvolební speciál Martina Veselovského tentokrát z Budějc  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.