Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Barbora Lišková: „Já nejsem předsedkyní kulturní komise!“

Jedním z hlavních budějckých témat právě končícího pracovního týdne byla zpráva o podivných machinacích kulturní komise rady města, za jejíž kroky je zodpovědná předsedkyně Barbora Lišková. Jelikož v komunální politice působí dvě Barbory Liškové, od nezávislé zastupitelky města Budějcká Drbna obdržela následující prohlášení.

„V souvislosti se zveřejněním závažných informací o okolnostech hospodaření s finančními prostředky dotačního programu města České Budějovice na kulturu považuji za nutné předejít mylnému spojování mé osoby s celou záležitostí.

Věc chybného vyúčtování a dalších sporných kroků se týká MgA. Barbory Liškové, předsedkyně kulturní komise a členky Hnutí Občané pro Budějovice (HOPB).

Moje jméno je také Barbora Lišková, ale jsem nezávislou zastupitelkou města České Budějovice, nejsem předsedkyní kulturní komise a užívám titul Mgr.

Tímto sdělením chci předejít tomu, aby nepříliš příjemná shoda jmen vedla k spojování mého jména se záležitostmi, se kterými zásadně nesouhlasím a jako členka zastupitelstva města budu trvat na jejich řádném prošetření a vysvětlení.“

Mgr. Barbora Lišková, nezávislá zastupitelka města České Budějovice

Štítky České Budějovice, Drbna.cz, Občané pro Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Barbora Lišková: „Já nejsem předsedkyní kulturní komise!“  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.