Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do Budějc míří za primátorem velvyslanec Norska a Makedonie

Jiří Svoboda, primátor Českých Budějovic, přijme v nejbližších dnech dva velvyslance. V rámci návštěv se uskuteční setkání s ekologickými zástupci nebo se projednají možnosti obchodní spolupráce.

První návštěva přijede zítra. „Jako první na jih Čech zavítá velvyslankyně Norska Siri Ellen Sletnerová. Radnici navštíví ve 14 hodin,“ uvedla mluvčí magistrátu Jitka Welzlová. Ve svém programu má mimo jiné i setkání se zástupci Centra polární ekologie a Jihočeské univerzity.

V úterý pak přijede velvyslanec Makedonie Paskal Stojcheski, kterého českobudějovický primátor přijme ve 13 hodin. „Ještě před touto zdvořilostní návštěvou se pan velvyslanec zúčastní semináře na téma obchodní příležitosti Makedonie v Jihočeské hospodářské komoře,“ dodala Welzlová.

Štítky velvyslanec, primátor, České Budějovice, Severní Makedonie, Norsko, návštěva, Jiří Svoboda, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Hospodářská komora, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Budějc míří za primátorem velvyslanec Norska a Makedonie  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.