Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš vyrazil do jižních Čech

Přesně týden zbývá do druhého kola prezidentských voleb. Z devíti kandidátů se o novou funkci hlavy státu utkají stávající prezident Miloš Zeman a Jiří Drahoš. Druhý jmenovaný se posledních čtrnáct dnů před volbami rozhodl věnovat návštěvám krajů České republiky. Dnes, v pátek 19. ledna, zavítal i do Jihočeského kraje.

„Já jsem slíbil voličům, že ještě teď během těch 14 dnů vyjedu do regionů a vyjedu za voliči,“ řekl novinářům v úterý 16. ledna Jiří Drahoš.

Zatím stihnul bývalý předseda Akademie věd navštívit například Plzeňský kraj. Dnes, v pátek 19. ledna, vyrazil směrem na jih, do Českokrumlovska. Prvně Drahoš zamířil do obce Mojné, kde v deset hodin zavítal do Mléčné farmy Šítalovi. O dvě a půl hodiny později byl prezidentský kandidát očekáván na Angus farmě v Rančicích.

V rámci své cesty navštíví ještě Plešovice a Holubov. V malé vesničce, která je součástí Zlaté Koruny, se setká s dobrovolnými hasiči Plešovic, Rájova a Přísečné. Ve čtyři hodiny odpoledne se koná tisková konference v restauraci Pod Kletí.

O hodinu později, tedy v 17 hodin, bude Drahoš připraven na diskusi s veřejností, kde si také zazpívá se sborem.

Foto FB Jiřího Drahoše

Štítky prezidentské volby, Jiří Drahoš, kandidát, cesta, Jihočeský kraj, Miloš Zeman, Česko, Akademie věd České republiky, Plzeňský kraj, okres Český Krumlov, Mojné, Holubov, Plešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Řehoř Husinecký

Talentové zkoušky na člena sboru ? :-)

Pátek, 19. ledna 2018, 17:14Odpovědět

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš vyrazil do jižních Čech  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.