Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Den otevřených dveří primátora města? Od ledna vždy alespoň jednou měsíčně

Novinku pro obyvatele města zavádí od příští středy českobudějovická radnice. Vždy v předem stanovený termín bude primátor Jiří Svoboda k dispozici a vyslechne si názory a starosti lidí. První Den otevřených dveří primátora města České Budějovice se uskuteční 20. ledna od 13 do 15 hodin.

Takovou příležitost už však Budějčáci měli. „Tímto spíše chceme vyzvat občany podělit se o své názory. Pokud je někdo spokojen, tak se většinou neozývá, nechválí veřejně. Spíš se řeší opačná stránka spektra,“ přidává svůj pohled Jiří Svoboda. Zároveň dodává, že zaneprázdněnost je vysoká a bude třeba časový harmonogram nějak zkoordinovat.

Otevřené dveře své kanceláře bude mít primátor minimálně jednou měsíčně na dvě hodiny. Na jednu návštěvu má vyhrazeno patnáct minut a žádá, aby počet osob k tématu nepřekročil číslovku dvě. „Pokud bude zájem o schůzky větší, přizpůsobíme se tomu,“ dodává Svoboda.

Poprvé budou moci občané Českých Budějovic navštívit primátora 20. ledna od 13 do 15 hodin, druhý termín je stanoven na 17. února ve stejný čas. Svou patnáctiminutovku si mohou zájemci zarezervovat na telefonním čísle, které bude zveřejněno na stránkách budějcké radnice.

Foto Bramberka Nová

Štítky primátor, Jiří Svoboda, České Budějovice, den otevřených dveří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den otevřených dveří primátora města? Od ledna vždy alespoň jednou měsíčně  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.