Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zlatá slavice přiveze premiérový recitál

Lucie Bílá během jednoho dne a bez jediného střihu natočila celé album, které jako první uslyší diváci v Českém Krumlově na koncertě, který se uskuteční tuto sobotu od 19 hodin v zámecké jízdárně.

Šestnáctinásobná Zlatá slavice přináší kolekci symbolicky šestnácti emotivních písní, kde se její jedinečný hlas snoubí s virtuozitou klavíristy Petra Maláska.

„Není nikdo, s kým se cítím na jevišti tak opravdově, jako s klavíristou Petrem Maláskem. Od prvního do posledního tónu jsme jedna bytost, jedna umělecká duše a jen s ním můžu lidem říci, co cítím, co mě trápí, co mě dělá šťastnou,“ říká Lucie Bílá.

Už proto jejich společné koncerty zbožňuje. „Dlouho jsem hledala vhodný čas pro naše společné CD Recitál - a ten právě nastal. Nejen, že dozrál výběr repertoáru, který je léty ověřený u našich diváků, ale navíc Péťa letos slaví krásné kulaté narozeniny. A jako správní muzikanti chceme slavit hudbou,“ dodává úspěšná zpěvačka.

Podle slov Lucie Bílé je společné dítě jménem Recitál pro ni jeden z nejemotivnějších, nejupřímnějších a nejkrásnějších projektů, jaké jsem kdy lidem připravila.

Vstupenky na koncert v Českém Krumlově jsou v prodeji v Infocentru na náměstí Svornosti a nebo také on-line na www.ckrumlov.cz/tickets či www.ticketportal.cz.

Soutěž o volné lístky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou, která přihodila další čtyři lístky, můžete vyhrát deset vstupenek, které si mezi sebe rozdělí pět čtenářů rovným dílem. Každý tedy dostane dva lupeny. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrtka 22. května následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

První vydaný singl Lucie Bílé se jmenuje Neposlušné tenisky. Správně je tedy možnost C.

Po dvou vstupenkách na sobotní koncert v Českém Krumlově vyhráli čtenáři Michal Lenc, Dita Krupicová, Anna Draxlerová, Jiří Jaroš a Michal Klíma. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky Lucie Bílá, koncert v Českém Krumlově, Petr Malásek, recitál, soutěž o vstupenky, koncert, Český Krumlov, soutěž, vstupenka, Michal Klíma, Jiří Jaroš, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlatá slavice přiveze premiérový recitál  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.