Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zimní párty u Sportovky ve stanu. To chceš!

Zima dlouhá. Do Majálesu, tedy pořádné venkovní party, daleko. Jenže! To by v Budějcích nesměli být tak vynalézaví lidé, kteří se postarají o kvalitní zábavu i teď. A jak k jinak si užít konec světa, než super párty s přáteli?

U budějcké Sportovní haly dnes jednadvacátého prosince vyroste vyhřívaný stan s kapacitou kolem pěti set lidí. Ten bude vybaven pódiem pro DJs, dvěma bary, šatnou a dokonce záchodem. Uvnitř vystoupí šest DJs, kteří budou hrát, dokud pařmeni vydrží.

Celou akci s mottem „To chceš“ zinscenovali kluci z KámoBrácho Productions, mezi jejichž zásluhy patří i již zmiňovaný Majáles. Lístky budou v předprodeji do 16 hodin, a to za 90 korun. K mání budou samozřejmě i na místě za 130 kaček.

Pořadatelé mysleli opravdu úplně na všechno. Z vlastních zkušeností ví, že na pařbách bývá hlad, a proto přichystali super pochoutku - kámobrácho chlebíček. Oč jde, se můžete přesvědčit sami přímo na akci.

 

Pro ty, kteří si právě teď říkají, že bude zase až příliš hlučno, je tu pozitivní zpráva. V okolí pěti set metrů od místa konání není žádná obytná budova a pořadatelé jsou zároveň domluveni s policisty, kteří je budou kontaktovat v případě jakýchkoliv problémů.

Není tedy třeba, abyste poslední den trávili přemítáním, co jste za celý život udělali špatně. Na výčitky bude ještě dost času. Radši pojďte zapařit!

Štítky párty, Sportovní hala, České Budějovice, DJ, KámoBrácho Productions, majáles, stan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní párty u Sportovky ve stanu. To chceš!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.