Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ženy se nechaly inspirovat luxusním spodním prádlem

Vůně kávy a silného parfému se minulý týden linula foyer budějckého multikina CineStar. Čekání na Dámskou jízdu si něžné pohlaví zkrátilo povídáním u dobrého šálku horkého nápoje a vyplňováním soutěžního kupónu o několik flakonů nového parfému známé kosmetické značky.

Únorová Dámská jízda se nesla v duchu romantiky, intrik a hlavně půvabu. První kráska před filmovým plátnem byla Adéla Jirkalová, která již tradičně tato setkání uvádí. Dále se před očima divaček odehrála první ze tří módních přehlídek. Předváděly se modely na běžné nošení do práce, především do kanceláří. 

Za upíjení lahodného sektu se přítomní kochali zajímavou konfekcí ze salonu Petry Šilhanové. Oči potěšily nejenom večerní plesové róby, ale i svatební šaty, které předvedly modelky různých konfekčních velikostí.

Přehlídku, kterou nejvíce ocenili přítomní muži v sále, zajistil butik Roosevelt Fashion Store. Spodní prádlo krásky předvedly bez jediného pochybení a studu. Předváděné prádlo značky Werso okouzlilo nejednu dámu v sále.

„Přijde mi důležité, aby žena nosila krásné spodní prádlo. Nejenom, že se v něm dobře cítí, ale dodává jí i určitý dojem luxusu a komfortu,“ řekla Vladimíra Svobodová.

Tombola byla i tentokráte bohatá. Vyhrávaly se reklamní dárky od rádia Kiss Jižní Čechy, parfémy, kalendář či kniha. Sálem se během losování ozývaly šťastná zavýsknutí. Místnost pobavila mladá dáma, která po vylosování jejího čísla vykřikla spontánně na celý sál: „Holky, to jsem já.“ Třešínkou na tombolovém dortu se stal kávovar Dolce Gusto.

Filmovou předpremiérou byl remake Angeliky. Pustit se do přetočení nové podoby oblíbeného celovečerního snímku Angelika, markýza andělů, byl od režiséra Ariela Zeitouna opravdu odvážný počin.

Po přeskočení počátečních vyumělkovaných dialogů a překvapení z nevhodně vybraných mužských hrdinů se téměř dvouhodinový snímek rozjel na plné obrátky a vtáhl diváky plně do děje. Názory na film se však lišily.

„Je to hrůza, s původní verzí se to nedá vůbec srovnat. Ten Peyrac byl přece mladší a tady z něj udělali starého dědu bez charisma. Při pohledu na Nicolase v podání Giuliana Gemmy se holkám podlamovaly kolena a tady je vyloženě nesympatický a ošklivý,“ hodnotily film dvě postarší dámy, které seděly v kině vedle Budějcké Drbny.

„Mně se to docela líbilo. Začátek byl trochu nudný, ale pak se děj rozjel. Člověk se musí oprostit od staré romantické verze a pak bude nadšený,“ komentovala Hana Sosnová.

Další Dámská jízda představí novou českou komedii Deset pravidel, jak sbalit holku.

Štítky Dámská jízda, únor, multikino CineStar, České Budějovice, parfém, spodní prádlo, Cinestar, Angelika, markýza andělů, Dolce Gusto, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženy se nechaly inspirovat luxusním spodním prádlem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.