Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ženy na Dámské jízdě omámila vůně konvalinek

Byl pozdní večer, první máj, večerní máj byl lásky čas. Květnová Dámská jízda v multikině CineStar se sice neodehrála na prvního máje, ale i přesto se nesla v duchu lásky, pohody a příjemné jarní vůně, o kterou se svými květinami postarala floristka Pavla Kostohryzová.

Již v předsálí se dámy pobavily netradičním servírováním sektu a usmívat se nepřestaly ani při stání dlouhé fronty na kávu, která provoněla celé foyer.

Floristka Pavla Kostohryzová popovídala o vázání svatebních květin. Jaké jsou trendy v barvách, ale i na co si nevěsty mají dávat při výběru květin pozor. Nesprávně zvolená květina jak barvou, tak tvarem může ovlivnit celkový dojem z nevěsty.

Další zajímavosti nám představily svatební koordinátorky Veronika Havlíková a Lenka Smržová. „Je nutné si rozmyslet, zda je dobré unášet nevěstu. Podle našich zkušeností víme, že chybí-li dvě hodiny nevěsta na svatbě, začínají se svatebčané nudit a zábava vázne,“ podělily se o své postřehy.

Také jsme se dozvěděli, že minulý rok bylo uzavřeno 56 tisíc sňatků. Kolik bylo v porovnání s tím rozvodů, už raději dámy neprozradily.

Celkovou atmosféru završila předpremiéra filmu Jedna za všechny, kde jsme v hlavní roli viděli Cameron Diaz, které filmová role byla opět ušita na míru. Dámy v sále doslova řvaly smíchy, taky aby ne, když se hlavní děj točil okolo jednoho záletného muže, proti kterému se spikly tři ženy. Manželka, chytrá milenka a krásná milenka.

Příští Dámská jízda se bude konat 11. června a promítat se bude zajímavý snímek Grace of Monaco.

Štítky Dámská jízda, květen, multikino CineStar, České Budějovice, Jedna za všechny, Svátek práce, květiny, vůně, nevěsta, Cinestar, láska, konvalinka, Cameron Diaz, svatba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženy na Dámské jízdě omámila vůně konvalinek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.