Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Za panáky skotské si užívej v backstage s Divokým Billem

Po skvělém koncertě Divokýho Billa máte sto chutí za klukama zajít a dát si s celou kapelou panáka. To by chtěl přece zažít každý! Díky Ballantine’s Backstage to můžete být právě vy už v pátek 28. listopadu. Ten den totiž tahle oblíbená kapela přijede do budějckého KD Vltava.

Určitě jste někdy měli pocit, že s kluky z vaší oblíbené kapely byste si rozuměli. Že byste jim po skvělém koncertě rádi řekli, jak vám mluví z duše, co všechno při poslechu jejich hudby zažíváte, anebo prostě diskutovali jen tak o životě. Jenže nezvané nálety na muzikantskou šatnu, to dělají malé holky, vy přece máte svůj styl. A co takhle být VIP hostem Divokýho Billa v jejich backstagi - to by se vám líbilo, ne?

Ballantine‘s Backstage otevírá dveře do zákulisí všem, kdo mají slabost pro dobrou hudbu a kvalitní drinky. Stačí, když si ve svém oblíbeném baru objednáte dva panáky Ballantine’s a pak na kupón, který vám dá obsluha, napíšete rým na kapelu Divokej Bill. Pozor, máte na to poslední hodiny!

Na autory nejlepších rýmů čekají lístky na vybrané koncerty právě probíhajícího podzimního akustického turné kapely a hlavně přístup do komfortní backstage plné dobrého jídla a whisky. Tady se odehraje ta pravá show! Ostatně to, co všechno se v backstagi děje, můžete sledovat na facebooku Ballantine’s Česká republika. Tam také najdete seznam podniků, ve kterých cesta do Ballantine’s Backstage začíná.

Kapacita Ballantine’s Backstage je bohužel hodně omezená, ale určitě vás potěší zpráva, že volných vstupů na koncert je k dispozici mnohem víc. Soutěžit o ně můžete ve většině obchodních řetězců. Stačí si koupit láhev Ballantine’s.

A proč Divokej Bill a skotská whisky? Protože spolu až neuvěřitelně ladí. Tuhle hudbu a whisky si nejlíp vychutnáte, když se rádi bavíte a aspoň něco už o životě víte.

„Úplně nejradši posloucháme osudy našich fanoušků, ze kterých pak bereme inspiraci pro songy. Bez nich by spousta našich písniček nemohla nikdy vzniknout. Takže do Ballantine’s Backstage se strašně těšíme stejně jako na samotné koncerty - potkáme se zase s novými lidmi a určitě společně vymyslíme další písničky!“ říkají kluci z kapely Divokej Bill.

Koncerty Divokýho Billa s Ballantine’s Backstage

  • 26. listopadu - Ostrava
  • 28. listopadu - České Budějovice
  • 17. prosince - Praha

Kam si zajít na Balantines´s?

Bary v Českých Budějovicích

 Název baru  Město  Ulice
 Bowling - bar Forbes  České Budějovice  Dlouhá 1371/35a
 Restaurace Juvel  České Budějovice  Průběžná 6
 Coctail bar Žlutá Ponorka   České Budějovice  Chelčického 125/4
 Sklep Beseda  České Budějovice  Na Sadech 2036/18
 Velbloud music bar  České Budějovice  U tří lvů 4
 Restaurace a sport bar Metropol  České Budějovice  Senovážné nám. 248/2
 Cafe Bar Revolta  České Budějovice  Náměstí Přemysla Otakara II. 10/16
 Modrý dveře  České Budějovice  Biskupská 1
 City Life  České Budějovice  Námeští Přemysla Otakara II.
 Club B-26  České Budějovice  Náměstí Přemysla Otakara II. 

Bary v jižních Čechách

 Název baru  Město  Ulice
 FLEK BAR  Křemže  Kijevská 1475
 Zapa bar  Český Krumlov  Letrán 15
 Club 111   Prachatice  Křišťanova 111
 Club Puerto Rico  Písek  Budějovická 416
 Club New York  Písek  Heydukova 97
 Apollo bar  Sezimovo Ústí  Táborská 45/2
 U 2 Koček  Tábor  Svatošova 310
 Cool Bar  Tábor  Divadelní 214/3
 NYX  Tábor  9. května 2471
 Bowling Bar Slovan  Tábor  9. května 687

Soutěž o vstup do Ballantine’s Backstage končí 1. listopadu.

BOILER ROOM a opravdové příběhy

Ballantine’s Backstage navazuje na celosvětový koncept Stay True Journeys, do kterého je zapojena BOILER ROOM TV. Internetová televize pravidelně streamuje vystoupení umělců, kteří posouvají hranice současné hudby, a dnes je na mediálně-hudebním poli obrovským fenoménem.

V rámci projektu Stay True Journeys rozvine svoje aktivity ještě dál - umožní divákům zažít autentické příběhy lokálních hudebníků z nejrůznějších koutů světa tím, že ukáže, jak různí lidé, místa a faktory definovali tu kterou hudební kulturu.

Za tímto účelem uspořádají příští rok parťáci Ballantine’s a BOILER ROOM TV sérii eventů, na kterých vystoupí slavná jména i nováčci s velkou budoucností a během nichž budou muzikanti svým fanouškům doslova na dosah.

A opravdový zážitek spojený s oblíbenou, nezaměnitelnou kapelou nabízí i projekt Ballantine’s Backstage. Divokej Bill je jen začátek...

Tisková zpráva

Štítky Divokej Bill, KD Vltava, Ballantine’s Backstage, soutěž, hudební skupina, České Budějovice, koncert, hudba, Přemysl Otakar II., whisky, Písek, Facebook, Program Apollo, Forbes, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za panáky skotské si užívej v backstage s Divokým Billem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.