Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Výstava interaktivních hraček "Pane, pojďte si hrát "

Výstava se koná v Borovanech od pátku 4.11. do neděle 6.11. v areálu dílny Nazaret v Podzámčí. Jedná se o interaktivní výstavu šetrných hraček a je určena pro širokou veřejnost. Otevřena je v pátek a sobotu od 10-12 a od 14-18 hod., v neděli pak od 10-12 a od 14-16 hod.

"Výstavu si rozhodně nenechte ujít, už jenom proto, že se nejedná pouze o klasickou výstavu hraček, ale i poradnu. Na výstavě totiž najdete hračky, které jsou šetrné k dítěti ale i k přírodě (zvláště nyní, před Vánoci se dozvíte na co dát při nákupu hraček pozor) a navíc, se všemi exponáty je možné si pohrát !!!" řekla Budějcké Drbně hlavní organizátorka výstavy paní Mgr.Irena Vacková.

"Rodiče se také nebudou nudit, k vidění toho bude mnoho zajímavého i pro starší a pokročilé (hlavolamy apod.). Samozřejmě je připravené i občerstvení (káva, čaj),  takže zvlášť v sychravých dnech může být návšteva výstavy příjemně stráveným dopolednem či odpolednem", dodala paní Vacková.

Autoři

Štítky hračka, výstava, Nazaret, Borovany, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstava interaktivních hraček "Pane, pojďte si hrát "  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.