Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vyprodaný Café klub Slavie se otřásal v základech

Minulý pátek dorazilo do Café klubu Slavie v rámci dalšího Somersby Gangster Trippin‘ neskutečných 750 drumandbassuchtivých partypeople! Už od osmi postávaly kolem klubu hloučky lidí, a tak bylo naprosto jasné, že až se rozezvučí aparát, bude to opravdu ultimátní mejdan!

Pořadatelé Gangster Trippin‘ si totiž díky Somersby mohli dovolit dát vstupné do 23 hodin zcela zdarma a tím naprosto naplnit kapacitu. Dvojnásobně!

Jako hlavní hvězda vystoupil člen Deadly Viperz a crew shadowbox DJ Anakin. Jeho melodické pecky roztančily dav do neskutečných výšin.

Po něm se chopil žezla organizátor akce a rezident Gangster Trippin‘ DJ HellSmith a svým energickým hodinu a půl dlouhým setem totálně rozbořil celé obecenstvo.

Na začátku akce svým umem překvapili nováčci DJ Sadman a DJ Luke-G. „Kluci hráli poprvé před publikem. Jsou to provozáci Café klubu Slavie a opravdu zahráli dobře,“ chválí DJ HellSmith.

Jako mohutný support se o zábavu postarali také DJ Sergi, DJ Hanzall a Fury, kteří zandali opravdu monstrózně.

Akci došperkoval vynikající videomapping v podání Invert Vjs a scéna v produkci Invisio! Mejdan končil kolem šesté hodiny ranní, kdy na parketu stále ještě přešlapovaly asi dvě stovky lidí. Bylo to velké!

Pokud jste si Gangster Trippin‘ užili, zveme vás na další, které proběhne 21. února znovu v Café klubu Slavie. Jako headliner přijal pozvání PHILIP TBC, který v Budějcích pokřtí nové album. To se v obrovském množství prodává po celém světě a spolupracoval na něm s top producenty světového dnb!

Na únorovou akci bude vstupné opět zdarma, tentokráte do 21.30 hodin!

Tisková zpráva
Chilli Production s.r.o.

Štítky Somersby Gangster Trippin‘, Café klub Slavie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyprodaný Café klub Slavie se otřásal v základech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.