Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Startuje revoluce v magii Radka Bakaláře

Nedávno Budějcká Drbna na internetu objevila nové video Radka Bakaláře, známého kouzelníka a tanečníka, který pod titulem Revolution of Magic natočil první kouzelnické video. Do klipu si pozval svou kamarádku, budějckou rodačku a Českou Miss 2011 Jitku Nováčkovou.

Také po několikátém přehrání videa nechápete, jak to Radek udělal? Své triky samozřejmě Budějcké Drbně prozradit nehodlá, ale prý se mají všichni na co těšit...

Revolution of Magic, česky revoluce magie, či revoluce v magii, je soukromý projekt Radka Bakaláře, do kterého chce zapojit známé české celebrity a předvádět kouzla, ze kterých jim půjde hlava kolem.

Projekt bude obsahovat nejméně dvanáct videí a hlavními aktéry budou náhodní lidé, které Radek se svým štábem odchytí ve městě, nebo pozvaní hosté. Ani oni ale nebudou vědět, do čeho jdou. Jedinou informaci, kterou se dozví, bude čas a místo, kdy a kam mají přijít.

Dílů bude možná i více, než je naplánováno. Všechno totiž závisí na ohlasu diváků. „Celý projekt dělám hlavně pro zábavu. Znovu chci ukázat, kam se dají kouzla posunout a co všechno je možné,“ vzkazuje čtenářům Budějcké Drbny Radek Bakalář.

A co budějcký kouzelník předvede v dalším díle? To ví pouze on sám!

Autoři

Štítky Radek Bakalář, Revolution of Magic, revoluce, Drbna.cz, Jitka Nováčková, Česká Miss 2011, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Startuje revoluce v magii Radka Bakaláře  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.