Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Gerbeře zavládla noc nejtvrdšího drum&bassu

V rámci celosvětové Therapy Sessions, která letos slaví deset let své existence, se v pátek do Budějc sjela celá řada DJs zabývajících se tím nejtvrdším, co můžete v drum&bassu slyšet. Přes dvacet DJs, tři stage a pět zahraničních hvězd. To byl sedmý ročník Therapy Sessions CZ!

Našlapaný line-up organizátoři rozdělili v Gerbeře na tři stage. Na nejmenší Fresh Beatz stagi si mohli návštěvníci zatancovat na rytmy breakbeatu, house music nebo dubstepu od DJs jako Morf, Thinngy, či Sicky.

Beatz.cz D&B stage obsadili DJs hrající různé polohy drum and bassu, a tak lidé tady mohli poslouchat sety od známých jmen. DJ HellSmith si zahrál back to back s Clipperem, Dirty Boy s Brockem, Johny Player s Tao Maffou z Tábora a mnoho dalších.

Hlavní stage obsadil živý projekt Goldberg Variations - The Panacea z Německa a Limewax z Ukrajiny. Poprvé si v České republice také zahrál eRRe ze Španělska, do Budějc poprvé zavítali anglický borec Dave Edwards z projektu The Sect a pán crossbreedu Lowroller z Itálie.

Celkem se páteční terapie zúčastnilo okolo tisícovky lidí a většina si akci pochvalovala jako vydařenou. „Akce proběhla bez větších organizačních komplikací a moje očekávání splnila. Headlineři nabídli pestrou ukázku tvrdých subžánrů drum&bassu. Exkluzivní live vystoupení Goldberg Variations sklidilo patřičný úspěch, stejně tak ohlasy na ostatní headlinery, DJs a celou akci byly skvělé, takže co víc si přát? Těšte se na další pokračování!“ uvedl hlavní organizátor DJ Hanzall.

Therapy Sessions CZ v Gerbeře

Pondělí, 18. listopadu 2013, 11:25

Therapy Sessions CZ v Gerbeře
Therapy Sessions CZ v Gerbeře

Autoři

Štítky Therapy Sessions CZ, Gerbera, České Budějovice, drum&bass, Dave Edwards, Německo, Ukrajina, Česko, Španělsko, Itálie, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Gerbeře zavládla noc nejtvrdšího drum&bassu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.