Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V Café klubu Slavie zazní rock&roll, folk i bluegrass

O rozmanitém programu budějckého Café klubu Slavie jsme psali již mnohokrát, a tak není třeba se k tomu znovu vracet. Pojďme tedy rovnou uvést konkrétní příklad. Blížící se páteční a sobotní koncerty například ukáží, že podzim umí být něžný i nespoutaný.

Již zítra, v pátek 10. října, se můžete těšit na rock'n'roll, a to rovnou díky dvojkoncertu! Dirty Blondes jsou nebezpečná čtyřčlenná sebranka z Prahy, která vám naservíruje svůj pěkně horkej dirty rock'n'roll. Hořící kytary a létající bicí nejsou při jejich show výjimkou a nad tím vším stojí zpěvačka Beego, která rozpálí dav doběla.

Jako druhá kapela vystupí Queens of Everything, která patří ke stálicím rock'n'rollových a punkových večírků. Již od roku 2008 brázdí pódia nejen českých klubů a festivalů se svojí výbušnou směsí punku, swingu a rock'n'rollu.

Ani v sobotu 11. října neseďte doma u televize a přijďte se podívat na vystoupení nové formace utvořené kolem skladatelky a textařky Aleny Střelečkové. Koncert s názvem Alishi & Mišmaš se speciálním hostem Klárou Tibitanzlovou potěší všechny milovníky stylu folk-bluegrass, a především dobré muziky! Začínáme dřív než obvykle - v 19.30 hodin. Lístky seženete v předprodeji za 80 Kč, na místě za 100 Kč.

Stále pokračuje prodej lupenů na říjnové klubové koncerty. Neprošvihněte možnost koupit vstupenky například na J.A.R. a Žlutého psa s předstihem a budete mít jednak jistotu, že se dostanete, a také je pořídíte za výhodnější cenu.

Lístky na akce lze zakoupit v předprodeji na baru v otevírací době. Pořídit nebo rezervovat elektronické vstupenky si ale můžete také v prodejní síti CBsystem, která má pobočky po celém Jihočeském kraji.

Napsal David Matějíček

Štítky Café klub Slavie, rock&roll, folk, bluegrass, Dirty Blondes, Queens of Everything, Alishi & Mišmaš, rock and roll, koncert, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Café klubu Slavie zazní rock&roll, folk i bluegrass  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.