Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Café Klubu Slavie vystoupí v pátek světová DNB hvězda Mind Vortex!

Hvězda světové DNB scény, Mind Vortex z Anglie, přijede zbořit Café Klub Slavie v rámci březnového dílu Somersby Gangster Trippin! U toho nesmíte za žádnou cenu chybět.

Bylo jen otázkou času, kdy na Somersby Gangster Trippin začnou vystupovat hvězdy světového drum and bassu. Na únorovém SGT okouzilil budějovické publikum Utah Jazz z Anglie. Nyní je na řadě jedno z největších mainstreamových jmen současnosti. Mind Vortex po vydání nového alba Colours vystřelili do hvězdných výšin a boří svými hity celý svět.

Tento unikátní projekt z Londýna vydává pod největším drum and bassovým vydavatelství RAM Records, které zastupuje další hvězdy jako Audio, Wilkinson, Andy C, Sub Focus nebo třeba Chase & Status, a vybírá si opravdu velká jména. Mind Vortex jsou často zvanými hosty na největší akce světa jako jsou například Pirate Station, Ram Nights nebo všem dobře známý Let It Roll.

Do Českých Budějovic dorazí Stefan Anfield, který je jedním z dvojice Mind Vortex. Jeho set můžete očekávat od 0:30 do 2:00. Klasický RAM Records zvuk odehraný ze tří playerů je v jeho podání opravdová dávka energie. Současně jde o top skladby z celé drum and bassové scény včetně pár zatím nevydaných songů, které můžete exkluzivně slyšet, pokud na mejdan dorazíte.

„Tenhle mejdan je za odměnu,“ směje se pořadatel Somersby Gangster Trippin DJ HellSmith. „Slavím ten den narozeniny, tak jsem si udělal radost touto megahvězdou. Opomenout ale nesmím ani support. Vybral jsem to nejkvalitnější z celé jihočeské scény. Těšit se můžete na jména jako Hanzall, Johny Player, Dirty Boy, Tao Maffa, M4d.doc a nebo mladíky Weed a Fury. Já budu hrát samozřejmě také. B-Day set bude stát určitě za to!” láká HellSmith.

Vstupné je za lidovku! Do 22 hodin bude za směšných 50 korun a po 22. hodině za 80 korun. Otevřeno bude od 20:00 a hrát se bude až do rána, vždyť lineup je do páté hodiny ranní a pak budou hrát DJ’s, co se udrží na nohou! „Chystáme zase parádní scénu s videomappingem, takže o vizuální část bude taky postaráno,” uzavírá HellSmith.

Line-up:

  • 20:00 - 22:00 - Weed b2b Fury
  • 22:00 - 23:30 - Tao Maffa b2b Johny Player
  • 23:30 - 00:30 - Dirty Boy
  • 00:30 - 02:00 - MIND VORTEX /UK/
  • 02:00 - 03:00 - HellSmith
  • 03:00 - 05:00 - Hanzall b2b M4d.doc

Více informací na facebookové události

Zdroj: Chilli Production s. r. o.

Štítky Anglie, Utah Jazz, RAM Records, Andy C, Londýn, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Café Klubu Slavie vystoupí v pátek světová DNB hvězda Mind Vortex!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.