Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V budějckém CineStaru se na Dámské jízdě masírovalo

Dubnová Dámská jízda v českobudějovickém multikině CineStar se nesla v duchu pohody, relaxace a thajských masážích, které si příchozí ženské pokolení mohlo ozkoušet po ukázce v jednom ze sálů na vlastní kůži přímo na after party v kavárně Barolo.

Již počtvrté v tomto roce nás v multikině CineStar přivítali skleničkou sektu na středeční Dámské jízdě. Celým večer provázeli opět moderátoři rádia Kiss Adéla Jirkalová a Coco Jambo, který zřejmě ráno - jak je mu zvykem - snídal vtipnou kaši.

Příchozí dámy byly tentokrát seznámeny s nabídkou jednoho frymburského hotelu. Díky zástupkyni tohoto centra odpočinku a relaxace jsme se dozvěděli o nabídkách, které tam svým klientům poskytují. Podívali jsme se na spot, při kterém se nám sbíhaly sliny nad chutnými pochoutkami, které se tam podávají k snědku, a mohli jsme obdivovat i krásné prostory saunového světa či bazénu s tobogánem.

Pak přišla na řadu ukázka thajské masáže, kterou dostala personalistka Marie přímo na koberci pod filmovým plátnem. „Je to hrozně příjemné, já tady chci zůstat,“ odpovídala sympatická Marie na otázku, jaké to je.

Coco Jambo nezahálel a během masáže kladl zástupkyni hotelu neustále nějaké otázky. Svou řeč ukončil vtipnou poznámkou ze slavného filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág: „ Já chci taky cestu kolem světa!“

Ještě než se začala promítat předpremiéra filmu Talisman, losovala se tombola, která byla jako vždy bohatá. Vyhrávaly se obrázky, háček na kabelku, šátek či kniha Talisman, podle níž bylo natočeno stejnojmenné drama, kde hlavní roli ztvárnil lamač ženských srdcí Zac Efron.

Hlavní výhrou byl voucher v hodnotě dvou tisíc korun na nákup v internetovém obchodě, který si šťastně odnášela mladá účastnice jízdy. „Tentokrát jsem neměla štěstí a nic jsem nevyhrála. Každopádně mě překvapilo, že se nevyhrávaly poukazy na masáž, která nám tu byla demonstrována,“ sdělila svůj názor další z osmdesáti příchozích žen.

Štítky Cinestar, Barolo, kavárna, Zac Efron, thajská masáž, relax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V budějckém CineStaru se na Dámské jízdě masírovalo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.