Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Třetí ročník Pivního diskoplesu se přesouvá do Gerbery

V Kulturním domě Gerbera se nadcházející sobotu 24. ledna od 19:30 uskuteční již třetí Pivní diskoples. Předchozí ročníky proběhly za značného ohlasu v KD Vltava, ale z organizačních důvodů a lepší dostupnosti se letošní akce přesouvá právě do Gerbery.

Třetí Pivní diskoples nabídne návštěvníkům velmi široký sortiment piva a také občerstvení ve formě teplých i studených pokrmů vhodných k pivu. V nabídce bude patnáct druhů zlatavého moku z České republiky i ze zahraničí.

Hrát bude DJ Petr Klein a jeho hosté, DJ Vašek a živě vystoupí kapely Milan Schelinger band, Karel Gott coverband a Seven´s. Nově je připravena i druhá scéna, kde po celý večer bude hrát kapela Denyho parťáci.

„Myslíme si, že pivo je nápoj, který se na diskotéku nebo na ples velmi dobře hodí. Pro návštěvníky připravujeme mimořádně širokou nabídku pivních chutí, včetně několika českých čepovaných pivních lahůdek a řady zahraničních specialit. Nabídku doplní zajímavé pokrmy vhodné k pivu. S podobně širokou nabídkou piva se na společenské akci v našem městě mohou lidé setkat jen velmi zřídka,“ říká Petr Samec, tiskový mluvčí Pivního diskoplesu.

Ze sortimentu čepovaného piva zvláště upozorňujeme na:

  • Budweiser Budvar B: SPECIAL - prémiový světlý kroužkovaný ležák, který se vyváží do 70 států. Vaří se tradiční českou technologií z hlávkového žateckého chmele, moravského sladu a hlubinné artéské vody. Vyrábí Budějovický Budvar, n. p.
  • Oldgott Barique - polotmavý nefiltrovaný ležák, který kvasí v dubových sudech. Má stupňovitost 13° a obsahuje 5,2 % alkoholu. Vyrábí pražský minipivovar U Medvídků.
  • 1466 - nefiltrovaný, nepasterizovaný, extra hořký světlý ležák. Název je odvozen od roku založení minipivovaru U medvídků a zároveň udává jeho stupňovitost - 14,66°.
  • Klášterní Ipa - speciální svrchně kvašené pivo anglického typu o stupňovitosti 15,5o. Vyrábí Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha.

Občerstvení k pivu bude nabízeno na velmi příznivé ceny od 15 do 50 Kč. V nabídce bude dršťková polévka, grilovaná vepřová krkovice, konfitované koleno, šmytec, sekaná a opečená klobása.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v restauraci KD Gerbera a v Music Center (náměstí Přemysla Otakara II. 10). Rezervace jsou možné i na telefonu 728 566 222. Vstupné k sezení 150 Kč, k stání za stovku. Vstup v neformálním, ale čistém oblečení - nevyžadujeme společenský oděv.

Bližší informace naleznete na facebookovém profilu.

Tisková zpráva
Foto: www.budejovickybudvar.cz

Štítky Pivní diskoples, KD Gerbera, České Budějovice, pivo, Karel Gott, Milan Schelinger, Česko, Přemysl Otakar II., Petr Samec, Budějovický Budvar, Břevnovský klášterní pivovar, MUSIC CENTER v.o.s., gerbera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel V

Přesuňte si ho kam chcete, já jdu stejně na Vltavu, kde to bude lepší.

Středa, 21. ledna 2015, 11:47Odpovědět

Třetí ročník Pivního diskoplesu se přesouvá do Gerbery  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.