Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Titul Maturantka Roku byl již podruhé udělen v Budějcích

Správná drbna všechno ví, správná drbna u ničeho nechybí. Proto Budějcká drbna nemohla chybět u vyhlášení výsledků soutěže o nejkrásnější dívku letošních maturitních ročníků.

Soutěž Maturantka Roku se uskutečnila již po druhé. Do soutěže se přihlásilo více jak 400 dívek z celé České republiky, z nichž díky hlasování fanoušků vzešlo 10 finalistek, další dvě finalistky pak vybrala porota. Těchto dvanáct slečen se tedy sjelo na jih Čech, a to hned dvakrát.

Nejprve se setkaly na víkendovém soustředění, kde si v golfovém klubu Hluboká nad Vltavou vyzkoušely odpálit pár míčků a absolvovaly focení s profesionálním fotografem Petrem Janouchem.

Po druhé to bylo na finálovém večeru, který se konal 24. června. Všech dvanáct krásek se představilo divákům i svým fanouškům v sále ArtIgy. Celý večer se dívky snažily zaujmout, protože ještě stále nebylo rozhodnuto, která z nich si korunku a titul Maturantka roku pro rok 2011 odnese.

Hlasování pomocí SMS bylo ukončeno až v  průběhu finálového večera a žádná z dívek si nemohla být ničím jistá. Odborná porota a s ní i plný sál ArtIgy sledovala, křížový výslech dívek, který vedl moderátor večera David Kovařík.

Po křížovém výslechu následovala módní přehlídka návrhářky Moniky Zahradníkové a přehlídka společenských šatů ze salonu Oliva Iva Heindlová.

V porotě zasedla Česká miss 2011 Jitka Nováčková, ředitelka soutěže Martina Matoušková a  nezávislá zastupitelka Českých Budějovic Barbora Lišková. Nechyběli ani mužští porotci, hokejista Dynama Moskva (KHL) a mistr světa z roku 2010 Filip Novák, generální ředitel ČSAD České Budějovice Vladimír Homola, zpěvák skupiny Pub Animals Pavel Podruh, profesionální fotograf Richard Nowak, generální ředitel společnosti News Outdoor Darek Šmerda,  a mužské pokolení doplnil také pan František Vrzal, vybraný systémem společnosti ERIKA a.s., která zajišťovala hlasování prostřednictvím sms.

V průběhu večera předali organizátoři soutěže šek nadačnímu fondu Krtek, který reprezentovala prezidentka fondu paní Martina Šmuková – česká vítězka Elite Model Look.

Díky sponzorům se mohly dívky těšit na skutečně zajímavé ceny, např. zájezd v hodnotě 20 tisíc korun, ipad a další.

A která z krásek se nakonec stala tou nej? Většinu poroty nejvíce zaujala a titul Maturantka poroty si odnesla Michaela Nosková, 18-tiletá absolventka gymnázia z Jičína., která by se ráda věnovala studiu medicíny.

U fanoušků drtivou převahou zvítězila exotická kráska z Brna Rudina Blakqori. Rudina úspěšně absolvovala Obchodně podnikatelskou školu a nyní se chystá studovat na jazykové škole. Rozhovor s čerstvou Maturantkou Roku vám přineseme v nejbližších dnech.

Na druhém místě se umístila rodačka z Prahy Kateřina Hloušková. Šerpu a korunku pro třetí nejkrásnější Maturantku si odnesla Aneta Brašnová z Nepomuku.

V průběhu finálového večera se představily instruktorky zumby z budějckého Fight klubu, během barmanské show diváky roztleskal Eda Mertl z dance clubu Paradox.

V závěru večera se představili vítězové Anděla 2011, skupina Pub Animals, kteří neroztančili pouze publikum, ale především hosty ve VIP zóně.

Po skončení akce se většina hostů přesunula do foyer sálu Art Igy, kde probíhala after party pod vedením Chilli DJ´s.

A jaké byly první reakce organizátorů a vítězky po skončení akce?

Libor Matoušek, autor projektu: S průběhem večera jsem velmi spokojen. Pobavili jsme nejen publikum, ale i naše partnery a sponzory. Bez nich bychom nemohli soutěž posunout na takovou úroveň. Právě jim patří velký dík. Teď si dáme chvilku „voraz“ a zanedlouho začneme pracovat na dalším ročníku.

David Matějíček, projekt manager: Myslím že vše klaplo jak mělo, holky byly statečný a zvládly svůj první výstup na molu skvěle, myslím že náš tým, na to že to bylo pro mnohé poprvé, fungoval perfektně.

Rudina Blakqori, vítězka letošního ročníku: Byl to pro mě opravdu šok a zároveň nepopsatelně krásný pocit. Byla jsem velmi překvapená a zaskočená, že jsem to vyhrála zrovna já, protože konkurence byla veliká.

A co vy? Nebudete příští rok maturovat? Máte doma maturantku? Zkuste také štěstí ve třetím ročníku soutěže. O jeho startu vás budeme určitě informovat.

Autoři: Koktalka Merunkovo, Wolenby, Sin Goldie  Budějcká Drbna

Čtěte také: Napětí vzrůstá! Která maturantka bude v roce 2011 nejkrásnější?

Čtěte také: Nejkrásnější maturantky České republiky v Hluboké nad Vltavou

Čtěte také: Pro dívky hlasujte ZDE

Štítky soutěž, České Budějovice, Česko, Hluboká nad Vltavou, Petr Janouch, Kontinentální hokejová liga, OHK Dynamo Moskva, Elite Model Look, GLOBAL ASSET HOLDING a.s., Filip Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Titul Maturantka Roku byl již podruhé udělen v Budějcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.