Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tata Bojs se vrací na jih. Už v sobotu zahrají ve Slavii

Po roce přijíždí do Budějc jedna z nejlepších současných českých kapel. Tata Bojs vloni navštívili Café Klub Slavie v rámci svého akustického klubového turné a vyzkoušeli si tak místní prostor. Letos se vrací na místo činu a tentokrát to rozbalí s koncertem v plném znění.

Zakladatelé skupiny Milan Cais a Mardoša společně s Vladimírem Bárem, Dušanem Neuwerthem a Jiřím Hradilem zahrají jejich největší hity. Koncert ve Slavii začne úderem sobotní 21. hodiny.

Po více než třech letech od vydání zatím poslední řadovky Ležatá osmička se zdá, že se fanoušci Tata Bojs mohou konečně začít těšit na nový materiál. Tedy letos alespoň na dvě písně, které vyjdou na sklonku roku na vinylovém singlu a Milan Cais, Mardoša a spol. je naživo představí 16. prosince v brněnském klubu Fléda.

Kapela se čerstvě vrátila z cest po Jižní Koreji, kde dokonce dva z koncertů zahrála v rámci největšího asijského filmového festivalu Busan International Film Festival.

Připravte se na velkou show, jelikož živé koncerty této skupiny bývají něčím nepopsatelným. Možná Tata Bojs na jihu Čech poodhalí své nové materiály.

Nyní máte jednu z posledních možností koupit si vstupenky za zvýhodněnou předprodejovou cenu, a to buď na CBsystemu nebo na baru Café Klubu Slavie v otevírací dobu.

Napsal David Matějíček
Tisková zpráva

Štítky Tata Bojs, Café Klub Slavie, České Budějovice, koncert, Milan Cais, hudební skupina, Jiří Hradil, Jižní Korea, Česko, Fléda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tata Bojs se vrací na jih. Už v sobotu zahrají ve Slavii  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.