Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tanečnice se zase rozvlní do rytmů orientální hudby

Přijďte se ve čtvrtek 19. dubna nechat vtáhnout do pohádky Tisíce a jedné noci v českobudějovické restauraci Ameno. Zatančí vám tam tanečnice ze studia orientálního tance Farha.

Farha  znamená v arabštině radost. Tu vám zaručeně udělají profesionální i amatérské tanečnice svým vystoupením v Krajinské ulici od devatenácti hodin. Bude se tam pořádat další hafla, což je večer s orientálním tancem a arabskou hudbou.

Během večera budete moci vidět vystoupení světově proslulé Wardy (Olga Kendall), která v roce 2011 vyhrála spolu s Khalidou (Hanou Krupkovou) titul Bellydancer of the World v kategorii folklórní duo.

Dále se představí profi tanečnice Zezira a skvělým hostem bude skupina Aiwa!, která je vedena tanečnicí Khalidou a věnuje se především improvizačnímu tanci tribal dance. Během vystoupení samozřejmě uvidíte tančit i dívky, které navštěvují kurzy studia Farha.

Po předchozí zkušenosti si vás Budějcká Drbna dovoluje na tuto akci pozvat. Určitě to opět bude nezapomenutelný zážitek!

Štítky tanečník, hudba, Hana Krupková, restaurace, Aiwa, Drbna.cz, břišní tanec, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tanečnice se zase rozvlní do rytmů orientální hudby  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.