Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Světový drum and bass opět v Budějcích. A zadarmo!

V rámci dalšího Somersby Gangster Trippin se dostaví tento pátek do Café klubu Slavie jedno z nejlepších vystoupení, které mohou fanoušci DNB na tuzemských klubových mejdanech vidět. Anglický velikán MC Coppa, top DJské duo Deadly Viperz a jihočeská DJská smetánka jako support!

Akce začne zítra v 18 hodin na letní scéně u Kulturního domu Slavie v rámci festivalu Central Park Slavie. Venkovní hudba bude poklidnějšího rytmu. Zvuky z reproduktorů půjdou poprvé ven pod kontrolou mistra breakbeatu DJ Thinngyho. Poté v exkluzivním housovém setu poprvé ten večer rozvlní boky přítomných dam, ale zajisté i mužů, Deadly Viperz v housovém pseudonymu Deadly Perverz.

Ve 22 hodin se akce z důvodu respektování nerušení nočního klidu přesune do prostor Café klubu Slavie. A tam se začne hned zostra! Hosté z táborské parádní crew Soundpolis Johny Player a Tao Maffa do vás hned nasekaj pořádnou drumandbassovou energii. Kombinace neurofunku s melodickou linkou je naprosto parádní a my se na tuhle dvojici náramně těšíme!

No a pak to přijde! O půlnoci naburácí na pódium neudržitelné duo Deadly Viperz a jejich parťák z Anglie MC Coppa! Jejich dvouhodinový set bude opravdu exkluzivní. Jediné místo, kde jste je mohli zatím slyšet, je velkolepý Let It Roll!

Deadly Viperz moc dobře znáte. Skládají se z budějckých publikem milovanými Akirou a Anakinem, kteří bourají a vyprodávají veškeré kluby, po kterých jezdí. No a Mc Coppa? Pašák, co vydává tracky společně s Forbidden Society, Teddy Killerz a podobně. Spojení kvalitního MC a geniálních DJ’s je naprosto unikátní a na Gangster Trippin bude mít premiéru.

Až propotí fanoušci kompletně trika, nastoupí na řadu novodobé uskupení legendárních DJ’s. DJ Hellsmith & DJ Clipper se spojili a sekají publikum pod názvem Freaky Bitches. Smršť největších pecek, které znají snad všichni, je v kombinaci s jejich tanečními kreacemi, rychlými mixy a euforií nezapomenutelná!

V pravý čas ale opustí své místo a nahradí je legenda a mistr přesného a tvrdého mixu DJ Hanzall, který vás naprosto zničí a na Gangster Trippin už je vaší oblíbenou akvizicí!

Akce bude končit v ranních hodinách. Čeká vás vylazená scéna, videomapping, masivní zvuk, dostatečně naplněné bary. Vstup na venkovní část je zdarma, do klubu symbolických 30 Kč z provozních důvodů.

Tisková zpráva
Chilli Production s.r.o.

Štítky Gangster Trippin, Café klub Slavie, Central Park Slavie, České Budějovice, Let It Roll, Anglie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světový drum and bass opět v Budějcích. A zadarmo!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.