Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Světová hvězda drumandbassu B-Complex v Budějcích

V rámci dubnového Somersby Gangster Trippin‘ přijede rozehřát v jarním chladném počasí budějcké publikum v pátek 18. dubna do Café klubu Slavie světově známá hvězda B-Complex! Jako support vystoupí jihočeští djs ve společných b2b setech. Na pódiu se vystřídá za večer jedenáct djs.

B-Complex zválcoval singlem Beautiful Lies světové chart!

B-Complex je opravdový pojem drumandbassové scény. Singly vydané pod největším vydavatelstvím Hospital Records trhaly top chart po celém světě a snad každý dj má ve svém repertoáru mega track Beautiful Lies! Dále se o tvorbu top producenta praly vydavatelství Santorin a Spearhead Records. Jen pro zajímavost - jeho již zmiňovaný singl Beatiful Lies se blíží jen na YouTube k deseti milionům přehrání!

Pracuje na novém albu!

Tento týden B-Complex vydal remix písně Gabriel od Lavagance, který je předzvěstí jeho nového EP, které každou chvíli spatří světlo světa a na sto procent zazní v pátek na již zmiňovaném mejdanu! Producent Gangster Trippin‘ Dj HellSmith singly z nového alba slyšel a jen přikyvuje hlavou nad kvalitou připravovaného EP.

„Maťo se posunul ve své tvorbě dál a vydává opravdu zajímavé tracky. Nové EP bude hodně různorodé, od našlapaných beatů, po liquid drumandbasse tracky. Těším se, až je namíchá do pátečního setu,“ vzkazuje všem, kteří se v pátek chystají do Café klubu Slavie.

Společné b2b sety budou neskutečně našlapané!

Na akci jako mohutný support vystoupí tentokrát djské dvojice. „Sety budou energické a djs se budou předhánět, kdo víc rozpumpuje publikum. Bude to super!“ teší se HellSmith.

A jaké dvojky jsou na pořadu dne? Akci rozjedou pohodovým liquid drumandbassem Dj SadMan a Dj LukeG. Po nich narukují Soundpolis Djs, to je záruka neura s vokálem, jak má být. Tuto dvojici tvoří Dj Johny Player a Dj Tao Maffa.

O pořádné disko drumandbass šílenství se postará legendární dvojice Dj HellSmith a jeho učitel Dj Clipper. Pak přitvrdíme. To si legenda Dj Hanzall pozve ke stolu Dje Dirty Boye. No a nakonec mladá krev v podání Dje Fury a Dje Weeda. Bude to opravdu sekec mazec!

Akce začíná ve 21 hodin, vstupné je v předprodeji na baru Café klubu Slavie do čtvrtka do 23.59 hodin za 100 Kč. Na místě v den akce vyjde lístek na 130 Kč.

Tisková zpráva
Chilli Production s.r.o.

Štítky Gangster Trippin', Café klub Slavie, B-Complex, České Budějovice, singl, Hospital Records, YouTube, Santorini

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světová hvězda drumandbassu B-Complex v Budějcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.