Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sto zvířat to rozjedou v Café klubu Slavie

Hned první březnový týden slibuje nezapomenutelný klubový koncert kapely, která to umí pěkně rozjet. Sto zvířat přijíždí na jih Čech do českobudějovického Café klubu Slavie se svou osobitou ska muzikou a projektem Nekrosongy.

Legendární kapela Sto zvířat vystoupí ve Slavii dnes od 21 hodin. Ale nebude to klasický koncert, na který jsou fanoušci téhle partičky zvyklí. Tentokrát se totiž se Zvířaty vypravíme do 90. let minulého století. Projekt Nekrosongy oživuje písničky, které jste nemohli slyšet - anebo si je už nepamatujete.

Sto zvířat vznikli v roce 1990 ze studentského rock’n’rollového uskupení Matěj Čech a poprvé se představili pražskému publiku v Malostranské besedě. Následující rok měli už 46 koncertů po České republice a vydali první desku. Počet koncertů se zvyšoval a kapela si postupně získala popularitu i širokou fanouškovskou základnu.

V roce 2002 vydali album Ty vole, na základní škole a stali se festivalovou stálicí. Stejně kultovní album Nikdy nic nebylo spatřilo světlo světa v roce 2004. Kvalita hudby i textů usadila Sto zvířat na nejvyšší příčky české hudební scény. Kapela ráda a často hraje na festivalech, v malých klubech i na velkých akcích.

Pokud jste Sto zvířat dosud neviděli naživo, nenechte si tenhle zážitek ujít. Opravdu to stojí za to!

Tisková zpráva
www.klubslavie.cz

Štítky Sto zvířat, Café klub Slavie, České Budějovice, koncert, hudební skupina, Česko, Malostranská beseda, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sto zvířat to rozjedou v Café klubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.