Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Sto zvířat představí budějckému publiku novou desku

Známá česká kapela hrající rytmické songy ska vydává novou desku. Sto zvířat pojmenovali nové album opět originálně a po předchozím Rozptýlení pro pozůstalé přichází s deskou Hraju na klavír v bordelu.

Album, které obsahuje čtrnáct písní z pera saxofonisty Tomáše Belka, si můžou užívat fanoušci naživo v pětadvaceti českých a moravských městech. Jedním z nich jsou i České Budějovice.

Koncert na počest nového alba plného zajímavých písní, jako Noc s operní pěvkyní, Malinký lid, Gauč a mnohých dalších, si budete moci vychutnat dnes od osmi hodin večer v KD Slavie.

Tady odehraje desetičlenná kapela plnohodnotný dvouhodinový koncert, ve kterém jistě nebudou chybět pecky Ty vole na základní škole nebo Nikdy nic nebylo.

Chcete si poslechnout Sto zvířat na vlastní uši? Zúčastněte se soutěže s Budějckou Drbnou a vyhrajte si volné lupeny. Stačí odpovědět na následující otázku a počkat, zda se na vás usměje štěstí.

Další koncert kapely Sto zvířat se koná již v sobotu. Kde?

A) Český Krumlov
B) Strakonice
C) Praha

Vaše odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailu na adresu redakce@budejckadrbna.cz do dnešní 14. hodiny odpolední. Ze správných tipů vylosujeme dva čtenáře, každý z nich získá po jedné volné vstupence.

Do zprávy nezapomeňte připsat svoje jméno a číslo mobilního telefonu, abychom mohli výherce bezprostředně po losování kontaktovat.

SOUTĚŽ SKONČILA

V sobotu kapela Sto zvířat vystoupí v Českém Krumlově. Správně je tedy možnost A.

Při losování výherců se štěstí usmálo na čtenáře Lenku Luxíkovou a Jiřího Bauera. Oba dostanou po jedné volné vstupence na dnešní koncert. Blahopřejeme!

Foto: www.stozvirat.cz

Štítky Sto zvířat, koncert, KD Slavie, České Budějovice, soutěž, hudební skupina, Tomáš Belko, Jiří Ladocha, Český Krumlov, Drbna.cz, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sto zvířat představí budějckému publiku novou desku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.